Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ...!!! «Η κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών παρατράβηξε... Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σοβαρού κράτους, αλλά της μαφίας..» Λέει Μουσουλμάνος μειονοτικός από την Κομοτηνή...!!!


Που φυσικά δεν είναι ούτε περιφερειακός ούτε Δημοτικός Σύμβουλος αφού δεν μπήκε σε καμιά παράξενη «γραμμή«... Ο Κομοτηναίος Δρ. Ιμπράμ Ονσούνογλου στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, γράφοντας και στα Ελληνικά και στα τούρκικα. Διαβάστε:
Γράφει ο Ιμπράμ Ονσούνογλου υπό τον τίτλο “ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ






Η κράτηση αυτή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών παρατράβηξε. Είχατε τρεις πέντε φιλότουρκους Έλληνες χάσατε κι αυτούς. Δεν έχετε το δικαίωμα να οξύνεται τα αντιτουρκικά αισθήματα για να ικανοποιήσετε τα καπρίτσιά σας. Δεν υπάρχει πια ούτε ένας άνθρωπος του θεού που να πιστεύει πως η συνέχιση της κράτησης των δυο στρατιωτικών οφείλεται σε άλλους λόγους πλην του εκβιασμού. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι του σοβαρού κράτους, αλλά της μαφίας. Εάν πραγματικά περιμένετε την παράδοση των 8 τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν άσυλο τότε δεν γνωρίζετε τη διαφορά μεταξή ΕΕ και Κόσοβο. Δυστυχώς για σας είναι πολύ αργά για το μάθετε τώρα.”.

Οπωσδήποτε λόγια που κάνουν την διαφορά και προκαλούν εγκεφαλικά σε κάθε λογής πρακτοράκια που κυκλοφορούν στην Θράκη μας με τσίμπλες στα μάτια και πολλές τουρκικές λίρες στην τσέπη...

[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/05/blog-post_8864.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!