Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!



Γράφει ο Αντίοχος
Σὰν χθὲς, 9 Μαΐου, οι εναπομείναντες νοσταλγοί του Στάλιν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, εορτάζουν την επέτειο του βιασμού της Ευρώπης! Μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Διότι, σαν σήμερα υπογράφηκε η λήξη του πολέμου και μεθυσμένα σοβιετικά κτήνη ξεχύθηκαν στην κατεχόμενη Ευρώπη, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες του σιωνιστή «διανοουμένου» του Στάλιν, Ιλία Έρενμπουργκ («Σκοτώστε, σκοτώστε! Στους Γερμανούς δεν υπάρχουν αθώοι ούτε μεταξύ των ζωντανών, ούτε μεταξύ αυτών που πρόκειται να γεννηθούν).

Εκτελείτε τις εντολές του συντρόφου Στάλιν συνθλίβοντας για πάντα το φασιστικό κτήνος μέσα στο άντρο του. Τσακίστε με την βία την υπερηφάνεια των Γερμανίδων γυναικών. Πάρτε τες ως νόμιμο λάφυρο. Σκοτώνετε, σκοτώνετε, ανδρείοι στρατιώτες του Ερυθρού Στρατού, μέσα στην ακατανίκητη έφοδό σας»), έστησαν τρελό πανηγύρι, βιάζοντας, κλέβοντας και σκοτώνοντας!
Συνολικά, έγιναν 2 εκατομμύρια βιασμοί (!!!), κυρίως Γερμανίδων και γυναικών από την Πολωνία, αλλά και Ρωσίδων, Ουκρανίδων και Λευκορωσσίδων, που είχαν μεταφερθεί υποχρεωτικά από τα γερμανικά στρατεύματα στην Γερμανία, για να εργαστούν στην πολεμική βιομηχανία.
Ως φόρο τιμής στα θύματα των κτηνών του Στάλιν, ο 26χρονος Πολωνός Γιέρζι Μπόχνταν Σούμτσικ, παρουσίασε την τραγωδία και τον πόνο των θυμάτων βιασμού μ’ ένα γλυπτό. Το τοποθέτησε, χωρίς να λάβει άδεια, στο Γκντανσκ δίπλα σε ένα σοβιετικό άρμα μάχης το οποίο αποτελεί μνημείο της κομμουνιστικής εποχής προς τους άντρες του Κόκκινου Στρατού που «απελευθέρωσαν» την πόλη αυτή της βόρειας Πολωνίας το 1945. 
Το τσιμεντένιο γλυπτό παρουσιάζει ένα στρατιώτη, που φαίνεται ότι είναι ένα από τα σταλινικά κτήνη από το κράνος του, να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η οποία είναι ξαπλωμένη στο έδαφος. Ο στρατιώτης κρατάει τα μαλλιά της με το αριστερό του χέρι ενώ με το δεξί βάζει ένα πιστόλι στο στόμα της. Ο τίτλος του έργου είναι «Komm, Frau» που σημαίνει «Έλα, γυναίκα» στα γερμανικά.
(ΥΓ): Καταλήψεις γερμανικών και άλλων εδαφών, έγιναν από τον ρωσσικό στρατό και στον Α΄ Π.Π., χωρίς να αναφερθούν βιασμοί, λεηλασίες και μαζικές δολοφονίες. Στον Β΄Π.Π. παρουσιάστηκαν τέτοια φαινόμενα, προφανώς λόγω της αποκτήνωσης που επέβαλλε ο σιωνιστοκίνητος κομμουνισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!