Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ο Α Δ Ο Υ Λ Ω Τ Ο Σ Βορειοηπειρωτικός Ε λ λ η ν ι σ μ ό ς!




υπέστη την πιο σκληρή καταστολή, απηνείς διώξεις του εθνικού του φρονήματος, απαλλοτρίωση της συνειδησιακής εξελίξεως, εξαφανίσεις, βιασμούς γυναικών (σε σκηνοθετημένες απόπειρες διαφυγής από την χώρα) από την πιο αιμοσταγή μυστική υπηρεσία που λειτούργησε ποτέ παγκοσμίως, την διαβόητη 'Σιγκουρίμι' ήτοι την αλβανική ασφάλεια. 

Συνεπεία των αμείλικτων διώξεων υποχρεώθηκαν να διαφύγουν στην Ελλάδα (και στη συνέχεια στις άλλες χώρες) χιλιάδες Έλληνες Ηπειρώτες του Βορρά.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τα βορειοηπειρωτικά σωματεία ο αριθμός των καταφευγόντων ανέρχεται σε 6-8.000 Έλληνες, ενώ σύμφωνα με την αλβανική ασφάλεια (στοιχεία 1983) ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 2 - 3.000.

Εκατοντάδες, όμως, δολοφονήθηκαν, κατά σαδιστικό τρόπο, στα ηλεκτροφόρα σύνορα. Οι οικείοι που απέμεναν στην Αλβανία υπόκειντο κτηνώδη βασανιστήρια, διώξεις, και αφανισμούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για βορειος ηπειρος

Η περίπτωση του νεαρού Οδυσσέα Κοκόλη από τη Φράστανη ο οποίος δολοφονήθηκε στη μεθόριο την άνοιξη του 1988 και μετά περιφέρθηκε βεβηλωμένος σε όλα τα χωριά προς τρομοκράτηση του ελληνικού πληθυσμού είναι χαρακτηριστική. 

Αποτέλεσμα εικόνας για βορειος ηπειρος

Λίγους μήνες αργότερα, κατά τρόπο  σ υ ν ω μ ο τ ι κ ό, η αλβανική ασφάλεια, η οποία λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση,  δ ο λ ο φ ό ν η σ ε   εν ψυχρώ και τον πατέρα του, σε μία σκηνοθετημένη «απόπειρα επιθέσεως κατά στρατιωτικής μονάδος», στις 3 Σεπτεμβρίου 1988. 



[ΠΗΓΗ:http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/05/blog-post_382.html#more]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!