Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

99 φορές με ΚΥΡΩΣΕΙΣ ( βλ. πόλεμο) και μια με την πένα. ΑΝΟΙΓΕΙ ο Ασκός του ΑΙΟΛΟΥ.



«Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δέν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πένα» είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν, και σήμερα οι ΄Αγγελοι τρέχουν να σφίξουν τα μπουλόνια της περιστροφής του πλανήτη της γης, αλλά οι άνθρωποι τα ξεβιδώνουν πάλι.
Ότι και να κάνουν μέχρι της συντέλειας των αιώνων θα διασαλπίζεται το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



2018 του ΜΑΓΙΟΥ και σημειώθηκαν τα πρώτα γεωπολιτικά ρίχτερ.
ΠΡΙΝ αρχίσουν να ρίχνουν πυραυλάκια με πυρηνική γόμωση, θα ρίχνουν κυρώσεις ο ένας στο άλλον  και ήδη γίνεται.....
Οι ΗΠΑ δεν θα είναι όμηροι σε πυρηνικό εκβιασμό…
Όποιο έθνος βοηθήσει το Ιράν θα έχει τις ίδιες κυρώσεις…
Υπέγραψε την επαναφορά των κυρώσεων στο υψηλότερο επίπεδο…
Κοινή δήλωση Μακρόν, Μέρκελ και Μέι: Η απόφαση προκαλεί λύπη και ανησυχία
Η αντίδραση Ρουχανί: Παράνομη η απόφαση Τραμπ» http://www.iefimerida.gr/ 9 ΜΑΙΟΥ 2018
Από εδώ και πέρα οι κινήσεις των ισχυρών θα είναι κατεξοχήν προθερμαντικές πριν την μεγάλη σύγκρουση.
Θα ξεκινήσουν από το θέατρο της παγκόσμιας οικονομίας με ανεβοκατεβάσματα σοκ και δέους και θα προσγειωθούν αναγκαστικά στα ματωμένα πεδία των μαχών στην ξηρά και στους ωκεανούς.
Η απόφαση του  πρόεδρου Τραμπ  στόχευε στον εν δυνάμη οικονομικό -στρατιωτικό συνασπισμό Ρωσίας – Τουρκίας και Ιραν και στους  ευρύτερους σχεδιασμούς που θέλει να υλοποιήσει αυτός στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής.
Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ στοχοποίησε επίσης και  αυτό που συμφώνησε στην τελευταία συνάντηση τους ο πρόεδρος Πούτιν με τον Ερντογάν στην Άγκυρα στις 3 Απριλίου και στις 4 Απριλίου  στην «παρέα» Ερντογάν -Πούτιν στην Άγκυρα, προστίθεται και ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί.
Ο Σουλτάνος άλλαξε  ήδη στρατόπεδο και παίζει δυνατά μαζί με τον Πούτιν.
Ο επανεκλεγείς  Ορθόδοξος πρόεδρος Πούτιν φαίνεται να συμφώνησε  την Μεγάλη Τετάρτη 3 Απριλίου 2018 στην Άγκυρα με τον ισλαμιστή Ερντογάν  ότι με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να περάσει το έργο του αιώνα από την ΑΟΖ της Ελλάδος-Κύπρου και φυσικά εννοούμε τον ενεργειακό αγωγό  East–Medπου θα μεταφέρει τρις κυβικά καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη που δεν θα έχει έτσι καμία εξάρτηση από το Ρωσικό φυσικό αέριο.
Η υλοποίηση του East–Med θα γίνει ταφόπλακα της Ρωσικής οικονομίας, μιας και ακόμη  η Κίνα βασικός προμηθευτής ρωσικού φυσικού αερίου τον τελευταίο καιρό υπέγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ να προμηθευτεί μέσω Αλάσκας υγροποιημένο σχιστολιθικό αέριο σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.
Να γιατί ο πολύς Πούτιν βάζει πλάτες στον σουλτάνο και του πουλάει  την διαστημική τεχνολογία  των S-400....
Ουσιαστικά τον εξωθεί να βγει από το ΝΑΤΟ δια ασήμαντον αφορμήν εμπλοκής της Τουρκίας με την Ελλάδα στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Έτσι να διαλυθεί η Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και να διακινδυνεύει κάθε ενεργειακός αγωγός δυτικών συμφερόντων που θα διέρχεται από εδώ.
Άλλο που δεν θέλει ο Ερντογάν να κάνει κυρίως μετά τις εκλογές του (εκτός και αν ξεφύγουν πολύ τα πράγματα παγκοσμίως), να πάρει δηλ.  και αυτός  δοθείσης  ευκαιρίας τα ενεργειακά καλούδια του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Ο Ερντογαν ακροβατεί μέχρι να του κόψουν το σχοινί.
Η αλεπού θα κάνει την κουταμάρα της και θα πιαστεί στα τέσσερα (ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)
Και τότε οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν τα γεγονότα.
Μετά τις τουρκικές εκλογές, η οικονομία της γείτονος χώρας θα υποστεί τέτοια καθίζηση λόγω  δυτικών κυρώσεων και οι εντάσεις στο εσωτερικό της χώρας θα συγκλίνουν ...σ' εκείνο το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλες τις εξουσίες.
Για να ξεφύγει ο σουλτάνος την πίεση της κατάρρευσης θα μας επισκεφτεί στο ΑΙΓΑΙΟ.
Τότε το άμεσο μέλλον του προβλέπεται δυσοίωνο.
Οι κεμαλιστές καραδοκούν …
Ο Ρώσος δεν θα μπορεί να τον βοηθήσει και μόλις χαθούν οι ισορροπίες μέσα στην τουρκία θα χαθούν και οι όψιμες συμμαχίες της με την Ρωσία και το Ιραν.
Τα ΣΤΕΝΑ θα κλείσουν αυτομάτως για την Ρωσία.
«Τότε θα είναι που ο Ρώσος ναύαρχος με ΟΡΓΗ  θα καταλάβει μονομιάς την ΠΟΛΗ.
Θα θεωρηθεί ήρωας …»( δεν θα συνεχίσουμε γιατί τα υπόλοιπα θα πρέπει να ειπωθούν από εκείνο το πρόσωπο που έχει την σχετική  άγια μαρτυρία  περί αυτών)
Όμως δυστυχώς Παγκόσμια Οικονομική ανακατωσούρα με ρήτρες άλλων ενεργειακών νομισμάτων , γεωπολιτικές ανατροπές , τρομοκρατία σε νέες πιο εξελιγμένες μορφές φαίνεται να είναι η επικαιρότητα των επόμενων ημερών.
Μέσα σε αυτά τα δεινά ....
Θα ξεχάσουν την Ελλαδίτσα μας αλλά πριν φύγουν από εδώ οι τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους θα την απαλλοτριώσουν πρώτα με κακία.
Λες και το καλύτερο περιβόλι της γης ήταν δικό τους και θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τους φράχτες του για χωνέψει μέσα σε αυτό κάθε φυλή της γης.. και αυτό γίνεται σήμερα από Έβρο- νησιά ΑΙΓΆΙΟΥ – ΚΡΗΤΗ.
Αλλά δεν θα τους περάσει.
Όσο πολεμούν οι άθλιοι την Ορθοδοξία.
Θα βρίσκεται απέναντι τους ο ΟΥΡΑΝΟΣ να αντιδρά ακόμα και με ασυνήθιστα γεωλογικά φαινόμενα.
Έχουν εδώ και χρόνια τα δικά τους σχέδια αλλά θα τους τα χαλάσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γιατί στο τέλος θα γίνει το δικό ΤΟΥ.
Η ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ προσμένει τα δικά της παιδιά και βλέπει μέσα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προς την Ελλάδα.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ!!!


 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!