Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Μεγάλοι λόγιοι του 20ου αιώνος εκθέτουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!



Μεγάλοι λόγιοι του 20ου Αιώνος εκθέτουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!! 

Μιλάμε για τον…ΙΔΙΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ που πήρε….ΑΝΩΘΕΝ  τις διαταγές του για να καταστρέψει την….ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ μαζί με την ΙΣΧΥΝ του τότε ελληνικού κράτους…

Η πρώτη αποκάλυψις για αυτό, έρχεται από τον πατέρα Απόστολο Γκάτσια από την Θεσσαλονίκη…

 

 

-από τον Apostel Gatsias | Πατήστε εδώ για τη πηγή

«Στὴν σελ. 87 τοῦ μοναδικοῦ ντοκουμέντου “THE WORLD CONSPIRACY -WHAT THE HISTORIANS DON’T TELL YOU! του Nicola M Nicolov” μαρτυρεῖται τὸ ὄνομα τοῦ ἀλήτη ἑβραίου πράκτορα ὡς Μπένι Ζέλος! (δυὸ λέξεις; Μπὲν = Παῖς, Ζελὸν, ἡ Σαλονίκη, ==> Σαλονικιὸς Salonician!»

Δείτε τώρα ένα απόσπασμα αυτού του βιβλίου για του λόγου το αληθές…

 

Μετάφρασις –

Οι Ρότσιλντ ανακοίνωσαν ότι ήταν εναντίον του ακριβώς λόγω των χριστιανικών προθέσεων. Προσωπικότητες όπως ο Ντισραέλι, ο Ναπολέοντας, ο πρώτος βοηθός του στρατάρχης Σούλτ, ο Μπίσμαρκ, ο Γκαμπέτα, ο Καρλ Μαρξ, ο Χερς, ο Λάσαλ, ο Βομβέλ, ο Κερένσκυ, ο Τρότσκυ, ο Λένιν, ο Βενι Ζέλος (Βενιζέλος), ο Μάσσαρικ και πολλοί άλλοι δημιουργήθηκαν από την δυναστεία που τους είχε στηρίξει κρυφώς επειδή εκτελούσαν αντιχριστιανικά σχέδια.

Εἰναι ολοφάνερο ὀτι το όνομα Beni Selos παραπέμπει εις τον…ΣΥΝΗΘΗΝ ΥΠΟΠΤΟΝ –για πολλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος του ελληνικού έθνους βεβαίως!— τον Ελευθέριον τον…ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ. Ενδεικτικόν όμως είναι ο τρόπος μετά του οποίου εγράφη το επίθετον Βενιζέλος εν τω κείμενω αυτού του βιβλίου, Beni Selos, διότι ο συγγραφεύς ήξερεν, απ᾽ ό,τι φαίνεται, ότι το όνομα τούτο είναι…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ! Εξ ου το Beni που εγράφη χωριστά από το Selos.

Η δε δεύτερη αποκάλυψις για το ίδιο θέμα, προέρχεται από το δικό μας το ιστολόγιον, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», και είχε δημοσιευθεί και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»…

 

[Πηγή]http://greeknewsondemand.com/

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!