Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αυγουστίνος Καντιώτης: Σε μία ημέρα θα Α Δ Ε Ι Α Σ Ε Ι η Αθήνα, για μία πατάτα θά σ κ ο τ ώ ν ο ν τ α ι 100 άνθρωποι! ('Βίντεο')



Σχετική εικόνα

Ο μακαριστός και μοναδικός ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ της Πίστεώς μας Αυγουστίνος Καντιώτης (1907-2010), ήταν Έ λ λ η ν  Ορθόδοξος επίσκοπος γεννηθείς στην Πάρο, που διετέλεσε Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας από το 1967 έως και το 2000.
Μίλησε χρόνια πολλά πρίν για την  "ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ"!

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

Συγκλονιστική ομιλία ακολουθεί κατωτέρω του Αυγουστίνου Καντιώτη για τα γεγονότα του σήμερα και την μεγάλη πείνα που θα ζήσουμε σύντομα στην Ελλάδα!

Αυγουστίνος Καντιώτης: «Σε μια ημέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ (ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ) ΟΜΙΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ & ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   Π Ο Ν Α Ν Ε  ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

(Ανοίξτε δυνατά τον ήχο, για τήν καλύτερη δυνατή ακρόαση!)





"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!