Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ (στήν Σουηδία) ΚΑΡΦΩΣΕ τους μαθητές της στην ...Αντιτρομοκρατική!



Όπως μετέδωσε η γνωστή ευρωπαϊκή σελίδα Voice of Europe, μια ομάδα μαθητών από την πόλη Umea της Σουηδίας, καταγγέλθηκε από την διευθύντρια του σχολείου στην υπηρεσία 'SAPO' (κάτι σαν την δική μας αντιτρομοκρατική υπηρεσία) και στην αστυνομία, επειδή παρουσίασαν μια εργασία σαν ενημερωτικό δελτίο, σχετικά με τους πρόσφυγες.

Image result for IMMIGRANTS IN SWEDEN

Related image

Η ομάδα των παιδιών χρησιμοποιώντας ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία παρουσίασε, το πραγματικό κόστος της λαθρομετανάστευσης στο σουηδικό κράτος, τα ΗΓΕΜΟΝΙΚΑ ποσοστά συμμετοχής των λαθρομεταναστών σε ΒΙΑΙΑ εγκλήματα, και την ΕΥΝΟϊΚΗ μεταχείρηση των λαθρομεταναστών σε σχέση με τα οδοντιατρικά έξοδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα στοιχεία που παρουσίασαν οι μαθητές, βασίζοταν σε προσφατες μελέτες του ερευνητικού Kκέντρου PEW, στην Σουηδία.

Related image

Η διευθύντρια του σχολείου Anna Sundelin στο άκουσμα των στοιχείων, κατήγγειλε αμέσως τους μαθητές της, στην αστυνομία και στην Αντιτρομοκρατική, καθώς κατά την γνώμη της, τα λεγόμενά τους ήταν ...¨απαράδεκτα¨ και ¨ρατσιστικά¨!
¨Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοιου είδους προπαγάνδα από μαθητές στα σχολεία μας¨ δήλωσε εννοώντας τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία που παρέθεσαν οι μαθητές.

Related image

Μία από τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην εργασία, η Fria Tider δήλωσε: ¨Δεν θα καθίσουμε αδρανείς καθώς η πατρίδα μας ΧΑΝΕΤΑΙ, επιλέξαμε να κάνουμε μια εργασία με σκοπό να ενημερώσουμε τους συμμαθητές μας…

Related image

Ένας άλλος μαθητής δήλωσε: ¨Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η διεθύντρια του σχολείου μας επέλεξε να καλέσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και την αστυνομία επειδή κάποιοι συμμαθητές μας, παρουσίασαν επίσημα στοιχεία¨
Από την μεριά της η διευθύντρια δήλωσε ότι το σχολείο θα δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ (;;;) σε αντίστοιχα περιστατικά που τυχόν θα παρουσιαστούν στο μέλλον. 

Image result for IMMIGRANTS IN SWEDEN

Related image

Μάλιστα έγραψε δημοσίευμα σχετικά με το ενημερωτικό δελτίο των μαθητών που απευθυνόταν σε εκαιδευτικούς και μαθητές, έτσι ώστε να καταγγείλουν και αυτοί εάν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους κάτι παρόμοιο.

Image result for IMMIGRANTS IN SWEDEN

Η Υπόθεση έχει λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης και κανείς δε ξέρει ποια θα είναι η κατάληξή της. 
Αν κρίνουμε όμως από αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, όπως επί παραδείγματι αυτή μιας φοιτήτριας του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης που ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ για έναν παρόμοιο λόγο, το μέλλον των μαθητών δεν είναι καθόλου ευοίωνο.

Related image



[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/04/25/%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B3/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!