Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Μπαγκλαντεσιανός ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ : Α Γ Α Π Α Μ Ε Τσίπρα, θα Ψ Η Φ Ι Σ Ο Υ Μ Ε Τσίπρα!!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ !!!)

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΑ  Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΠΤΙ-ΚΟ  ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' !

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ!

ΕΤΣΙ ΘΑ Α Λ Λ Ο Ι Ω Σ Ο Υ Ν ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! 
(ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ - πολύ ..."ύπνος"! - ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;)

«Μετανάστης» από Μπαγκλαντές: Αγαπάμε τον Α.Τσίπρα και θα τον ψηφίσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

(ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΤΗΣ ...ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ!!!)
Προ των πυλών εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις παράνομων μεταναστών!
Όλοι διαβάσαμε την είδηση, την οποία έβγαλε το 'capital.gr', πως η κυβέρνηση ετοιμάζει την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000 μετανάστες!

Το εν λόγω σχέδιο, θα εφαρμοστεί, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, απλουστεύουν και επισπεύδουν σε εξαιρετικό βαθμό σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), την διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας.

Χθες, στο el.gr, αναδείξαμε την είδηση με την παραδοχή της κυβερνητικής βουλευτού, Χαράς Καφαντάρη, πως οι μετανάστες και πρόσφυγες» θα ...λύσουν (!!!) το δημογραφικό, γιατί όχι σύμφωνα με την ίδια και της Ελλάδος!

Όπως θα δείτε τώρα στο παρακάτω 'βίντεο', ενδέχεται να δώσουν ΚΑΙ στήριξη στην παραμονή της Αριστεράς στην εξουσία, καθώς, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αποκτούν πλέον πολιτικά δικαιώματα!!!

...ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ..."ΕΛΛΗΝΑ", ΝΑ  ΛΕΕΙ "στήν ψύχρα",  ΟΣΑ ΛΕΕΙ...("ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

[ΠΗΓΗ:'el.gr']




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!