Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!



Γράφει ο Αντίοχος
Ως γνωστόν, ο παλιάτσος Τραμπ έχει ανακοινώσει πως οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και η αμερικανική πρεσβεία αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιερουσαλήμ από το Τελ Αβίβ την 14η Μαΐου, κατά την επέτειο της ανακηρύξεως του κράτους του Ισραήλ.
Και δεν θα είναι ο μόνος…


«Προκειμένου να προωθήσετε την ειρήνη… μεταφέρετε τις πρεσβείες σας εδώ. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι υπάρχουν τουλάχιστον 6 χώρες που αυτή τη στιγμή συζητούν σοβαρά με εμάς το ενδεχόμενο να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους στην Ιερουσαλήμ», είπε κατά την διάρκεια δεξίωσης προς ξένους διπλωμάτες ο πρωθυπουργός του σιωνιστικού τρομοκράτους, Νετανιάχου, προσθέτοντας με νόημα πως «οι πρώτες δέκα πρεσβείες που θα μεταφερθούν στην Ιερουσαλήμ θα έχουν προνομιακό καθεστώς».

Βέβαια, ο Νετανιάχου δεν αποκάλυψε ποιες είναι αυτές οι 6 χώρες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρώτη στον κατάλογο είναι η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν!
Και δεν θα αποτελεί έκπληξη, καθώς ο mister Tsipras έχει αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ – και μάλιστα γραπτώς!- από το 2015, όταν κανείς στον κόσμο δεν ήξερε τον Τραμπ!
Πιο συγκεκριμένα, κατά την πρώτη επίσκεψή του στο Ισραήλ και την συνάντησή του με τον πρόεδρο του τρομοκράτους, Ρέουβεν Ρίβλιν, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του προεδρικού μεγάρου του Ισραήλ την φράση «Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική σας πρωτεύουσα και να συναντώ τις εξοχότητές σας» (στα αγγλικά, «With great honor to be in your historical capital and to meet your excellencies»).
[Πηγή]http://grothia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!