Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Κοινωφελές έργο με προοπτικές στα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, από την Ρίτα Γουΐλσον!





Στην Ξάνθη για την πραγματοποίηση κοινωφελούς έργου πρόκειται να βρεθεί η Ρίτα Γουΐλσον, Πομάκα σύζυγος του διασήμου και πολυβραβευμένου Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χάνκς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Θράκη» η (ορθόδοξη στο θρήσκευμα) Ρίτα Γουΐλσον πρόκειται να επισκευτεί την Ξάνθη τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου 2018, αφού η καταγωγή του πατέρα της είναι από το χωριό Ωραίον του Δήμου Μύκης,
για να αναπαλαιώσει τους νερόμυλους που υπάρχουν στο Ωραίον και το Δημάριο, αλλά και τον μύλο που βρίσκεται στην Σμίνθη.

Image result for σμίνθη

Η Ρίτα Γουΐλσον έχει επισκεφτεί την περιοχή το 2012 και σε αυτή την δεύτερη επίσκεψη της η Ελληνίδα ομογενής θα χρηματοδοτήσει την αναπαλαίωση των νερόμυλων και θα συμβάλει στην τουριστική αξιοποίηση- αναβάθμιση της γενέτειράς του πατέρα της.

Image result for δημοσ Μύκης

Ήδη κάποιοι κάτοικοι της ορεινής περιοχής, αλλά και πομακικοί σύλλογοι, ετοιμάζουν την υποδοχή της Ρίτας Γουΐλσον, η οποία αναμένεται αυτή την φορά να κινηθεί με περισσότερη εξωστρέφεια.

Image result for tom hanks wife

[ΠΗΓΗ:http://www.defence-point.gr/news/kinofeles-ergo-me-anaptyxiakes-prooptikes-sta-pomakochoria-apo-tin-rita-gouilson]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!