Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένας Τούρκος εισαγγελέας που προσπάθησε να το σκάσει στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ, ο Zafer Kılınç, συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στα İpsala, με την κατηγορία ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν. Αλλά το ενδιαφέρων με τον εν λόγω εισαγγελέα είναι ότι παράλληλα κατηγορείται ότι διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ… της Ελλάδας και της Ρωσίας!!!



Μια πραγματικά απίθανη υπόθεση φέρουν στην δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ για κάποιο εισαγγελέα από την Σμύρνη, τον Zafer Kılınç, τον οποίο εμπλέκουν στην μεγάλη υπόθεση κατασκοπείας με την κωδική ονομασία «Pandora», στην οποία ενεπλάκησαν περί τους 200 Τούρκους στρατιωτικούς και η υπόθεση ακόμα ερευνάται γα να αποκαλυφτούν όλες οι διαστάσεις της.

Η υπόθεση αυτή είχε συσχετιστεί με τις κατηγορίες κατασκοπείας υπέρ της Ελλάδα από το 2011 και από τότε είχαν συλληφθεί κάποιοι αξιωματικοί που φέρονταν σαν εμπλεκόμενοι.
Σήμερα το θέμα για ευνόητους λόγους επανέρχεται από τους Τούρκους στην δεδομένη συγκυρία μεγάλης όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

[Πηγή]http://nikosxeiladakis.gr

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!