Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τζούντο...



Τρίτος στην Ευρώπη ο Τσελίδης...


ΦΩΤΟ


Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο, ο Θεόδωρος Τσελίδης. Τρία χρόνια μετά το χάλκινο μετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη στο......Μπακού, το ελληνικό τζούντο α
νέβηκε και πάλι στο πόντιουμ των νικητών ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Ο Τσελίδης, λίγες εβδομάδες μετά την 5η θέση στο Γκραν Πρι της Τιφλίδας, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στα -90 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ. Στην κατηγορία συμμετείχαν συνολικά 38 αθλητές.




«Ο Τσελίδης είναι από πρόσφυγες γονείς. Το όνειρό του ήταν να έρθει στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή εμφάνιση μου θύμισε άλλες εποχές και άλλους αθλητές. Το παιδί διακρίνεται για το ήθος του και σήμερα έδειξε ότι διακρίνεται και για τις αθλητικές του ικανότητες. Στον ημιτελικό έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκρισή, όμως στον αγώνα για την 3η θέση έδειξε χαρακτήρα και πήρε το μετάλλιο.


[Πηγή] https://www.foulscode.com
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!