Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ είναι πάντα ο π ρ ο σ τ ά τ η ς του «Iron Mike» Μιχάλη Ζαμπίδη.



Προσκύνημα από τον Ζαμπίδη στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στη Λέσβο. 
Ο υπερπρωταθλητής μας Μιχάλης Ζαμπίδης ταξίδεψε μέχρι τη Λέσβο για να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Ταξιάρχη στον Μανταμάδο και να προσκυνήσει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ενώ δεν παρέλειψε να ασπαστεί και το τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Πελόπη Λέσβου.

Ο «Iron Mike» των 'ρινγκ', που έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ορθοδοξία, θεωρεί προστάτη του τον Αρχιστράτηγο του Θεού Ταξιάρχη, καθώς φέρει το όνομά του και αντλεί δύναμη από τη χάρη του. 
Φυσικά, ο πολυνίκης αθλητής δεν πέρασε απαρατήρητος και η άφιξή του συνοδεύτηκε από αμέτρητες φωτογραφίες με θαυμαστές κάθε ηλικίας. 

Σχετική εικόνα
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Ζαμπίδης ταξιδεύει στη Λέσβο για να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη, ενώ διατηρεί πολυετή φιλία με τον πατέρα Θοδωρή Δεληγιάννη, ο οποίος τον συνόδεψε σε Πελόπη και Μανταμάδο.

Αποτέλεσμα εικόνας για μανταμάδος λεσβου

Φώτιση για όλους μας
Στη σελίδα του 'facebook' ο αγαπημένος 'kick boxer' ανέβασε μια φωτογραφία με τα χέρια του σε έκταση μπροστά από την εικόνα του Αρχαγγέλου, και έγραψε: «Η ευλογία του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη, το μεγαλύτερο δώρο της ψυχής μου. Εύχομαι φώτιση για όλους μας!»

Στην προηγούμενη επίσκεψή του στη μονή ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε ανεβάσει πανομοιότυπη φωτογραφία, γράφοντας: «Εύχομαι ο Ταξιάρχης Αρχάγγελος Μιχαήλ να σας φωτίζει και να σας διαφυλάσσει από οτιδήποτε κακό».

[ΠΗΓΗ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/03/iron-mike.html#more]

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!