Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΑΛΛΑ…



Σήμερα θα σκεφτώ δυνατά με μιλιά και λόγο γραπτό… Άλλοι μετρούν μέρες, άλλοι μετρούν εβδομάδες, κι άλλοι το χαβά τους… Όσοι βγαίνουν στις τηλεοράσεις για να πουν αλήθειες, τους κόβουν όπως όπως…

Ο Κοτζιάς δειλά δειλά μίλησε για θερμό με τους απέναντι· «έλα μωρέ τώρα», λένε κάποιοι, «το πολύ πολύ να γίνει κάτι τύπου Ίμια»… Ας το εξετάσουμε αυτό το σενάριο: οι Τούρκοι στην αρχή διεκδικούσαν 1-2 βραχονησίδες, μετά αυτές έγιναν καμιά 20αριά, μετά 120, μετά 100 και τέλος διεκδικούν νησιά κατοικημένα.
Την ανάλογη προπαγάνδα για τον λαό τους την έχουν κάνει εδώ και καιρό. Τις απαραίτητες στρατιωτικές ασκήσεις τις έχουν κάνει. Αυτοί είναι έτοιμοι κι εδώ ξυνόμαστε. Πάμε παρακάτω… κάνει ο Ερντογάν όλη αυτή τη φασαρία για μερικές βραχονησίδες; Σας φαίνεται λογικό, όταν φανερά πια διεκδικεί κοιτάσματα που δεν έχουν σχέση με τον θαλάσσιο χώρο στις βραχονησίδες; Πού κινείται τον τελευταίο καιρό ο στόλος του; Πού ο στρατός του; Πού είναι τα κοιτάσματά μας; με βάση τα παραπάνω μάλλον δεν πάμε για θερμό, αλλά για εισβολή.

Η τελική φάση λεκτικής επιθετικότητας αλλά και πράξεων των απέναντι ξεκίνησε με το που «έσκασε μύτη» στην Αθήνα. Από τη στιγμή που ΔΕΝ τον έδιωξαν με τις κλωτσιές όταν τόλμησε να ξεστομίσει αμφισβητήσεις εντός ελληνικού εδάφους, αυτό δηλώνει ή εκ των προτέρων ήττα ή κοινό προδοτικό σχέδιο και πάλι ήττας· σαν κάτι σκηνοθετημένο. Επιπλέον έχουμε 2 Έλληνες ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ στα χέρια τους. Όσο κι αν όλοι ποθούμε να γυρίσουν τα παιδιά μας, οφείλουμε να εξετάσουμε τα θέματα αυτά με ειλικρίνεια, χωρίς πάθος, βλέποντας και την πλευρά των εχθρών. Νομίζετε ότι ενδιαφέρει τον Ερντογάν να ανταλλάξει τα παιδιά με τους δικούς του; Εγώ πιστεύω πως όχι κι ότι απλά κάνει παιχνίδι· κάνει τα πάντα με κάθε τρόπο ως ψυχολογική πίεση, προεόρτιο κάτι μεγαλύτερου.

Ο στόλος κι ο στρατός του εχθρού που φαίνεται ότι παρουσιάζει νίκες ποιος πραγματικά είναι; Πάντα ήταν περισσότεροι αριθμητικά. Ε και; Κι εμείς σε όλη την ιστορία μας αντιμετωπίζαμε εχθρούς με αναλογία 1 προς 10 και κερδίζαμε. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. 

Ο στρατός του μέχρι τώρα έχει πολεμήσει ατάκτους χωρίς αεροπορική και ναυτική κάλυψη. Με εμάς έχει να κάνει με τακτικό στρατό, με την καλύτερη αεροπορία στον κόσμο και με πάσης είδους μαχητές, γιατί αυτό είναι στο DNA μας. Και με τα νεύρα που έχουμε συσσωρεύσει μάλλον χάρη θα μας κάνει να επιτεθεί! Πού όμως είναι ο κίνδυνος; Ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται εντός των πυλών, κι αυτό γιατί όταν ετοιμάζεται ο απέναντι να εισβάλλει και γνωρίζει με ποιους έχει να κάνει (μιλώ για τον ελληνικό λαό) προφανώς θα έχει φροντίσει να εξασφαλίσει νίκη. Σημειωτέον σε αυτό το σημείο, ότι στην Κύπρο που εισέβαλλε, είχε πρώτα εξασφαλίσει ότι δεν θα υπήρχε αντίσταση, γιατί αλλιώς ΦΟΒΑΤΑΙ. 

Αυτό είναι γνωστό σε πολλούς, ειδικά σε αυτούς που πολέμησαν το 1974 στην Κύπρο. Από δεμένους Τούρκους στα τανκς για να μην φύγουν, και δεν συμμαζεύεται το χάλι τους. Ας είναι καλά οι Βρετανοί που τους βοήθησαν με τουρκικά διακριτικά στα αεροπλάνα τους να πετύχουν, αλλιώς θα τους πετάγαμε στην θάλασσα… βέβαια και οι εδώ δεν πήγαν πίσω στην προδοσία! Ο κίνδυνος λοιπόν είναι όσοι τόσα χρόνια με τις ευλογίες των κυβερνώντων μουσουλμάνοι και Τούρκοι μπήκαν στην Ελλάδα.

Εσείς αν είχατε να σχεδιάσετε έναν πόλεμο, δεν θα θέλατε να έχετε και πίσω από τις γραμμές του εχθρού στρατό; Θα θέλατε! Ο Ερντογάν γιατί να μην θέλει; Εντός των πυλών είναι λοιπόν στρατός, και μάλιστα οπλισμένος. Είναι αυτοί που μαζεύονται στις πλατείες και φωνάζουν μέσα σε Ορθόδοξο κράτος «αλλάχ ακ μπαρ» και δεν αντιδρά κανείς. Είναι αυτοί που θέλουν τη σαρία ως νόμους στο κράτος μας. Το γνωρίζει η αστυνομία και γενικώς, αλλά…. Εδώ δεν τους αφήνουν να πιάσουν 200 κουκουλοφόρα παιδάκια, θα τους αφήσουν να συλλάβουν άντρες ετοιμοπόλεμους; Προσοχή όμως,γιατί υπάρχουν και οι καλοί ανάμεσά τους που μας σέβονται και είναι φιλειρηνικοί, μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί.

Και πού οδηγούμαστε τελικά με όσα έγραψα; Πολλοί λένε «αν θέλεις να έχεις ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο»… και χιλιάδες όπλα σκουριάζουν στις αποθήκες! Όταν τα νιάτα μας κατά εκατοντάδες χιλιάδες είναι στο εξωτερικό, κι όταν ό,τι έγινε έως τώρα από τις κυβερνήσεις ήταν για να αποδυναμωθεί η Ελλάδα, κι όταν οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ λένε «βρείτε τα μεταξύ σας» στο θέμα των αιχμαλώτων, ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@Μ@ΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!!!!!… τι να περιμένουμε;

Όπως τότε το 74 είπαν «η Κύπρος είναι μακράν», μάλλον και τώρα θα πουν «δεν βαριέσαι, και τα νησιά μακράν είναι» ή “ε..τι να κάνουμε, “τι θέλετε, να τα βάλουμε με την Τουρκία;” – ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΗΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!! Εσείς τι λέτε; Με τι πλάτες οι Τούρκοι τολμούν να μας φέρονται έτσι; Γιατί η συμπεριφορά τους δείχνει ότι κάτι έχει παιχτεί – συμφωνηθεί κρυφά από τον ελληνικό λαό. Και με κυβέρνηση που θέλει να δώσει το ελληνικό μας όνομα της Μακεδονίας σε ένα κρατίδιο που δεν έχει καν στρατό, φανταστείτε τι μπορεί να έχει τάξει σε χώρα που είναι πολλαπλάσια σε έκταση από την Ελλάδα ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΌ! …Μην ξεχνιόμαστε…. σκέπτομαι φωναχτά!

Πάμε παρακάτω… ξέρετε στην Ελλάδα γίνονται εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες εκτρώσεις κάθε χρόνο, συν τα τόσα άλλα απάνθρωπα, αντίθεα, ανώμαλα. Δηλαδή και θεολογικά να εξετάσει κάποιος το θέμα… από τη στιγμή που εμείς δεν σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή, τις παραδόσεις των προγόνων μας και των Αγίων μας και το ήθος τους, τότε γιατί να έχουμε την απαίτηση να μας βοηθήσει ο Θεός; Όταν δεχόμαστε να λένε οι Ιεράρχες ως «άγιο» το κοράνι και να επιτρέπουν μουσουλμανική παιδεία στα παιδιά μας, τότε και ο Τούρκος έχει κάθε δικαίωμα να μπει μέσα! Αυτό άραγε πόσοι το σκέφτηκαν; 

Όταν οι μητροπολίτες χαρίζουν κοράνια… κάτι βρωμάει εδώ…. Πόσο μάλλον όταν η εκκλησία, που θα έπρεπε να είναι μπροστάρης στον αγώνα για την Μακεδονία μας, κάνει τον κινέζο και έχει λέει «απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση», δηλαδή σε αυτούς που έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλουν να παραχωρήσουν το όνομά μας και προφανώς αύριο τα εδάφη μας!… «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», και έως τώρα πεθάναμε στην μπόχα!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ και μετά θα παρακαλάμε να σώσει ο Θεός την Ελλάδα; Γιατί, κανέναν άλλον δεν έχουμε. Οι Πατέρες αυτό λένε και απότι φαίνεται έχουν δίκιο. Και τι εστί «σφαλιάρα»; Όλοι παρακαλούν τον Θεό να μην χυθεί ελληνικό αίμα. Τόσους αιώνες ελληνικό αίμα χύνεται. 8 αιώνες τώρα (από το 1204) χύνουμε αίμα, πόσο ακόμα άραγε μέχρι να συνέλθουμε; Ξέρω μερικοί διαβάζουν αυτές τις γραμμές και στα π@π@ρι@ τους… δεν απευθύνομαι σε εσάς, αλλά σε αληθινούς ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ελληνίδες, Έλληνες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ. Όλοι οι κυβερνώντες σπέρνουν διχόνοια, ας μην τους κάνουμε την χάρη άλλο πια. Από προδοσία χορτάσαμε, κι ας ελπίσουμε εκείνη τη σημαία που πήρε ο αέρας στα Ίμια να την φέρουν κάποιοι πίσω δοξασμένη!

Για όποιον πει ότι το άρθρο μου σπέρνει πανικό, έχω να πω ότι ΠΑΝΙΚΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και κοιμίζουν τον λαό. Όσοι λένε ψέματα για να καλύψουν τα αίσχη τους στα μάτια των Ελλήνων, ΚΙ ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Γιατί όσοι κοιμίζουν τον λαό τώρα και ξαφνικά συμβεί μια εισβολή, τότε θα επικρατήσει ο πανικός, λόγω της άγνοιας που θα έχει ο λαός. Ενώ αν ο λαός είναι ενημερωμένος και έτοιμος για παν ενδεχόμενο, η ψυχολογία είναι αλλιώς. Όλοι εμείς οι πένητες, οι αδικημένοι, οι προδομένοι Έλληνες μόνο μια φωνή θέλουμε να ακούμε, ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Παρεμπιπτόντως, ο πανικός είναι για όσους αδιαφορούν, για όσους ενδιαφέρονται δεν υφίσταται.

Κάποιος φίλος μου πε «ξέρεις αυτό που είπε ο Κοσμάς ο Αιτωλός: Θάρθη ξαφνικά, ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ’ αλώνι, μάλλον εκπληρώθηκε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο». Και ναι τότε ήρθε ξαφνικά τον Οκτώβριο! Εδώ θα πρέπει να εξετάσουμε τα τωρινά σημεία καιρών για να βρούμε στο περίπου το πότε θα γίνει, αν τελικά γίνει, που μάλλον θα γίνει…. Το γράφω έτσι για να μου πουν τίποτα τα κοράκια! Την αναζήτηση αυτή την αφήνω σε εσάς.

Τέλος, επέλεξα κι ένα τραγουδάκι με νόημα…




ΕΠΙΠΛΕΟΝ, για να μην ξεχνιόμαστε θα ξανακούσουμε, και θα ακούμε κάθε μέρα, κι εγώ μαζί σας, τρεις φορές τα βιντεάκια μου για το πώς θα σωθούμε απόλα τα δεινά και θα κάνουμε την Ελλάδα παράδεισο, κι όλοι θα λένε «κι μείς έτσι θέλουμε να ζούμε» ! Παραθέτω ένα-δύο από τα 300+ που έχω ανεβάσει στο διαδίκτυο για αυτό το θέμα.







Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,

SOCRATESNIOS

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!