Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Κάποιος να σταματήσει τον «Ερντογανισμό» του Τσίπρα


Αυτό που συμβαίνει με την υπόθεση της Novartis δεν έχει προηγούμενο. Θα πρέπει να διδάσκεται στη Νομική ως παράδειγμα προς αποφυγή αλλά και στις πολιτικές επιστήμες ως προς το πώς μια υπόθεση μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση της πολιτικής ζωή του τόπου. Αλλά και σε σπίλωση ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να τα βάλουν με το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλάμε ότι η κυβέρνηση του Σουλτάνου Ερντογάν είναι «γατάκια» μπροστά στον Αλέξη και την παρέα του.
Η αποχώρηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι το λιγότερο καθώς η κυβέρνηση μίλησε για «φόβο μπροστά σε αποκαλύψεις», για υπεκφυγή και άλλα τέτοια προπαγανδιστικά που ξέρει καλά το κονκλάβιο του Μαξίμου.
Όπως λέει το ρεπορτάζ, η πλειοψηφία της επιτροπής, δηλαδή Συριζαίοι και ψεκασμένοι μαζί ζήτησαν να κληθούν οι 9 αναφερόμενοι στην δικογραφία (πλην Βενιζέλου που έχει ήδη παραστεί), προκειμένου να πουν την άποψή τους σχετικά με το αν η επιτροπή έχει αρμοδιότητα ή όχι.

Να πάει ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο Άδωνις κ.λπ. να πουν αν θεωρούν την επιτροπή αρμόδια. Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό της Βουλής και της Δικαιοσύνης.
Δηλαδή τι πιο αυτονόητο από το ότι η επιτροπή έχει την αρμοδιότητα; Δεν συστάθηκε γι’ αυτό; Δεν εστάλη η δικογραφία στη Βουλή για να ερευνηθεί για τους 10;
Και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στείλει τη δικογραφία πίσω στους εισαγγελείς. Μένει να δούμε που. Στην Τουλουπάκη ή σε εφέτες που θα της αφαιρέσουν τον φάκελο καθώς η δουλειά που έγινε ήταν τουλάχιστον τσαπατσούλικη;
Όμως, η πλειοψηφία επέλεξε αυτή τη διαδικασία γιατί ήθελε να είναι η υπόθεση τηςNovartisσυνεχώς στο προσκήνιο. Καλεί π.χ. τον Σαμαρά την Τρίτη και στη συνέχεια τους άλλους για να πουν στον… κολοσσό της νομικής σκέψης, Θοδωρή Δρίτσα αν έχει αρμοδιότητα η επιτροπή.
Είναι σα να λέμε ότι ένας σκοτώνει τη γυναίκα του και το κακουργιοδικείο τον καλεί να πάει να πει την γνώμη του αν είναι αρμόδιο δικαστήριο. Τραγελαφικές καταστάσεις, άθλιες μεθοδεύσεις, εξευτελισμός των Θεσμών, μόνο και μόνο για να παίξει επικοινωνιακά η κυβέρνηση.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το πανηγύρι της υποβάθμισης της δημοκρατίας. Ο Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου διολισθαίνουν σε πολύ επικίνδυνες μεθόδους που μπορεί να τους βολεύουν τώρα αλλά θα έχουν πολλαπλές και μακροχρόνιες συνέπειες για τη χώρα.
Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον «Ερντογανισμό» του Τσίπρα, όχι μόνο για την υπόθεση της Novartis αλλά και για μια σειρά από αυταρχικές, παρακρατικές και εγκληματικές ενέργειες.

[Πηγή]http://www.antinews.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!