Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΠΟΙΑ ..."ΜΟΥΤΡΑ" ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΣΑΣ "ΑΚΟΥΣΑΝ"; ΚΑΛΑ; Ε;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ


Εκεί που απογοητεύεσαι και βλέπεις τους "λάθρο" -πρώην Ισλαμιστές που έκοβαν κεφάλια- να εγκαθιστώνται μόνιμα πλέον στην Ελλάδα και να έχουν στην υπηρεσία τους από φαντάρους που τους καθαρίζουν τις τουαλέττες στα 'Hot Spot' (θυμηθείτε το στρατοδικείο στα 2 στελέχη που αρνήθηκαν να πάνε, εδώ και εδώμέχρι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ (εκεί να δείτε χρήμα σε "ημετέρους" - ο ΣΥΡΙΖΑ μας θυμίζει ημέρες ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980-1990, που αν είχες την "πράσινη κάρτα" διοριζόσουν και έκανες κουμάντο στο δημόσιο, σε συναιτερισμούς κλπ!), εκεί που μαθαίνεις ότι 39 από τα 151 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ στο δημόσιο με μια απλή υπογραφή Υπουργού, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ διαδικασία αξιολογήσεως, δείτε εδώ

"Στο δρόμο που χάραξε ο Καρανίκας" (εδώεκεί που ακούς τους σαπιοκοιλιάδες πολιτικούς να συναγωνίζονται ποιος θα πει την πιο μεγάλη προδοσία (το μοναδικό κόμμα που δηλώνει ξεκάθαρα αντίθετο στην σύνθετη ονομασία με συνθετικό το "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς είναι η 'Χ.Α.', ατελείωτη προδοσία λοιπόν παντού) εκεί που βλέπεις τους δεσποτάδες να έχουν "ράψει" το στόμα τους - και ο μοναδικός, ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, που τόλμησε κάτι να πει για τους ομοφυλόφιλους και τους "προστάτες" τους, δικάστηκε σε χρόνο 'dt' και θα ξαναδικαστεί (!) γιατί δεν άρεσε η απόφαση στον Υπουργό, δείτε εδώ (α ρε κομμουνισταριά! και μιλούσατε τόσα χρόνια για "ελευθερία γνώμης" και "δικαιοσύνη"!)

Ποιος να το περίμενε ότι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ του ΕΠΑΛ (ότι πιο χειρότερο δηλαδή σε επιδόσεις σε σχέση με τα Ενιαία Λύκεια), θα τραγουδούσαν σημειωτών δυνατά και υπερήφανα το "Μακεδονία Ξακουστή" μπροστά στους προδότες (εκπροσώπους κυβέρνησης κ.λ.π. που βρίσκονται στην εξέδρα)!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν εμπνευστής της προσπάθειας ήταν τα ίδια τα παιδιά ή η καθηγήτρια ή γυμνάστρια τους, πάντως ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ μαθητές και συνοδούς!

Καμαρώστε μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρουπόλεως!

"μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ τραβά ..."!


Ακολουθεί το ρεπορτάζ από εδώ:

Το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου στην ακριτική μας Αλεξανδρούπολη, απέσπασε το 2ο Επαγγελματικό Λύκειό της, μιας και οι μαθητές και οι μαθήτριες του έκαναν κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο.

Φτάνοντας μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, οι δυο μαθητικοί ουλαμοί σταμάτησαν και με βήμα σημειωτόν τραγούδησαν το εμβατηριακό τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή». 
Οι μαθητές συνέχισαν να παρελαύνουν μόνο όταν είπαν και τον τελευταίο στίχο του τραγουδιού προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον κόσμο.

Ειρήσθω εν παρόδω, το συγκεκριμένο τραγούδι ακούστηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της παρελάσεως και από την Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως, αλλά και από τη Φιλαρμονική του Στρατού!

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

[ΠΗΓΗ:http://opaidagogos.blogspot.gr/2018/03/2_27.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!