Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ω ΝΑΙ! ΑΚΟΜΑ γιά μία "σ ύ μ π τ ω σ η" θα πρόκειται....(Ή όπως λένε, "όποια πέτρα κι άν σηκώσεις"...)




Αποτέλεσμα εικόνας για larry kudlow

(Ή ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, 'ΜΙΑ ΖΩΗ' ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,
 "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ"...)
Όσοι τυχόν ομογενείς μας στις ΗΠΑ, αλλά και εδώ ενδιαφερόμενοι παρακολουθούν τις ενέργειες του Αμερικανού προέδρου, θα πρόσεξαν πρό ημερών (ΜΗΝ κοιτάτε που ΔΕΝ "φθάνουν" στά δελτία των δήθεν ειδήσεων εδώ αυτά τα νέα...) ότι ο Ντόναλντ Τράμπ με ένα 'tweet' που ανέβασε την 14η Μαρτίου 2018, ανεκοίνωσε πώς διορίζει πρώτο σύμβουλό του για τα οικονομικά ζητήματα, αλλά και επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου των ΗΠΑ,
Αποτέλεσμα εικόνας για larry kudlow

τον κ.Larry Kudlow, 71 ετών, απο τον οποίον μάλιστα - έγραψε - αναμένει "πολλά χρόνια οικονομικής επιτυχίας με χαμηλούς φόρους, ρηξικέλευθη καινοτομία, δίκαιο εμπόριο και ένα εργατικό δυναμικό, που συνεχώς θα αυξάνεται και θα δείχνει τον δρόμο", όπως σημείωσε πολύ εμφαντικά...

Σχετική εικόνα

Ασφαλώς (...) ο κ.Larry Kudlow είναι ξεκάθαρα εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στους ρεπουμπλικάνους, είναι οικονομικός αναλυτής, είναι πασίγνωστος στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα διαθέτει και δική του εκπομπή στο δημοφιλές κανάλι 'CNBC', επίσης δικές του στήλες σε μεγάλες εφημερίδες...

Αποτέλεσμα εικόνας για larry kudlow

Καί άν έχετε ίσως την απορία ΠΟΙΟΝ αντικατέστησε στο πόστο αυτό, θα σας πούμε - όπως εγράφη στις αμερικανικές εφημερίδες - ότι διαδέχθηκε τον επίσης ξεκάθαρα Εβραίο (του Δημοκρατικού κόμματος αυτήν την φορά) που υπήρξε πρώην εκτελεστικός διευθυντής της διαβόητης 'Goldman Sachs', τον κ.Gary Cohn, 58 ετών, ο οποίος υπέβαλλε παραίτηση μόλις ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε δημοσίως τους "σκληρούς" δασμούς στις εισαγωγές (ευρωπαϊκού και όχι μόνον) χάλυβος και αλουμινίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για GARY COHN

Σχετική εικόνα

Τώρα, εντελώς μά εντελώς ...συμπτωματικώς, ο νύν υπουργός Οικονομικών του προέδρου Τράμπ, ο κ.Steven Mnuchin, 56 ετών, είναι και αυτός ξεκάθαρα Εβραίος, μάλιστα και απο τους δύο του γονείς!

Αποτέλεσμα εικόνας για steven mnuchin

Σχετική εικόνα
METAΞΥ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΝΣ, Ο
ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ (ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΚΩΤΣΕΖΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΛΟΥΪΖ ΛΙΝΤΟΝ.
Σχετική εικόνα

Δημιουργείται αβίαστα όμως μία  τ ε ρ ά σ τ ι α  απορία: το ποσοστό των Εβραίων στον πληθυσμό των ΗΠΑ, βάσει στατιστικών, ΔΕΝ υπερβαίνει το ...2%!

Καί όμως!

Και στις τρείς αυτές τόσο ΠΑΡΑ πολύ ΚΟΜΒΙΚΕΣ οικονομικές θέσεις - 'ΚΛΕΙΔΙΑ' της αμερικανικής κυβερνήσεως, "ε π ε λ έ γ η σ α ν" Εβραίοι και ΟΧΙ απο το υπόλοιπο 98% Αμερικανοί !

Για εκείνους που πιθανόν είναι λάτρεις της 'θεάς τύχης', πρέπει να τονίσουμε, πώς σε "αυτές" τις περιπτώσεις, περιέργως (;) "κερδίζουν" ΣΤΑΘΕΡΩΣ & ΜΟΝΙΜΩΣ, τα ...πολύ-πολύ μικρά ποσοστά, όπως το 2% και ΟΧΙ τα πολύ-πολύ μεγάλα του 98%!

Κ α τ α λ ά β α μ ε  Έλληνες;

Σ ί γ ο υ ρ α;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!