Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Ουγγαρία στον ΟΗΕ: Οι μετανάστες ΑΠΕΙΛΟΥΝ την ομοιογένεια της Χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ή ς κοινωνίας !!!



Σχετική εικόνα



Η Ουγγαρία υπερασπίστηκε την αντιμεταναστευτική της πολιτική στα Ηνωμένα Έθνη, δηλώνοντας την αποφασιστικότητά της να διατηρήσει μια  ο μ ο ι ο γ ε ν ή   Χριστιανική κοινωνία.
Η Επιτροπή Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων των Η.Ε., που αποτελείται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, ξεκίνησε διήμερη εξέταση (;;;) στο ιστορικό της Ουγγαρίας, λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν τις κοινοβουλευτικές εκλογές.

Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban


Σχετική εικόνα
ΝΑΙ! ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ; ΟΧΙ, Ε;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Την περασμένη Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωση, ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να πολεμήσουν «εξωτερικές και διεθνείς δυνάμεις» (...) που επιθυμούν να επιβάλουν στη χώρα τους μαζική μετανάστευση.

Σχετική εικόνα

Ο υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο τόνισε στην Επιτροπή: «πρώτα και κύρια, είναι ακλόνητη πεποίθηση της κυβέρνησης ότι ο ουγγρικός λαός έχει το δικαίωμα να ζει μια ζωή σε ασφάλεια, χωρίς το φόβο τρομοκρατικών  θ η ρ ι ω δ ι ώ ν».

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian foreign minister
ANΩΤΕΡΩ Ο ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ.

Το 2015, η Ουγγαρία είχε «θλιβερή εμπειρία», όταν περίπου 400.000 μετανάστες διέσχισαν τη χώρα στην πορεία τους προς τη δυτική Ευρώπη, «αγνοώντας όλους τους κανόνες», δήλωσε.

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian foreign minister

«Η ουγγρική κυβέρνηση δεν έχει δεχθεί παράνομους μετανάστες και δεν θα τους δεχτεί στο μέλλον», υπογράμμισε ο ΥΠΕΞ Πέτερ Σιγιάρτο.

Σχετική εικόνα

«Εμείς οι Ούγγροι ζούμε τα τελευταία 1.000 χρόνια σε μια χριστιανική κοινωνία, σε μια ενοποιημένη, ομοιογενή κοινωνία, κάτι που θεωρούμε ανεκτίμητο και συνεχίζουμε να επιμένουμε σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετική εικόνα

Η Ουγγαρία αντέδρασε χτίζοντας έναν φράκτη στα σύνορα της και απέρριψε τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για ποσοστώσεις για την κατανομή των αιτούντων άσυλο μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ. 

Οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν στην Ευρώπη είναι μουσουλμάνοι που δραπετεύουν από πολέμους, φτώχεια και διώξεις στη Μέση Ανατολή.

Σχετική εικόνα

Ο επικεφαλής της ουγγρικής διπλωματίας πρόσθεσε, πως μη κυβερνητικές οργανώσεις που ασκούν πιέσεις για μεγαλύτερη(!) ΑΝΟΧΗ στην μετανάστευση, δεν είναι εκλεγμένες και δεν εκπροσωπούν τον ουγγρικό λαό! 

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian fence

(ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! 
ΠΕΣ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! 
Πότε η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑΧΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; 
ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ;
Αλλά, εντελώς μεταξύ μας, ποιά ...πρεσβεία να το επιτρέψει εδώ αυτό, έ; "Ιω.Καπ.")

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian fence

ΒΗΜΑ

[ΠΗΓΗ:http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/03/blog-post_243.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!