Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ο ...μάντης Κάλχας κύριος Τζέφρυ ..."ξ α ν α π ρ ο φ ή τ ε ψ ε" !!! (ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;;;;;;;)

ΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ...ΛΑΟΥ, ΝΑ Τ Α Υ Τ Ι Ζ Ε Τ Α Ι ΜΟΝΑΔΙΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Υ Π Α Τ Ο ;

ΤΙ ...ΘΕΟΤΡΕΛΛΕΣ "Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Ε Ι Σ"  ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΕΣ;


Η Αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί όπως πάντα πολύ στενά (;) τις κινήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος, αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παρέµβει προληπτικώς για την αποφυγή πιθανού (δηλαδή;;; δηλαδή;;;) επεισοδίου στο Αιγαίο, περιορίζοντας αυτήν την στιγμή τον ρόλο του «συμβούλου» (;;;) σε πιθανές ελληνικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αν, όποτε και εφ΄όσον (ΩΠΑ, ΩΠΑ, ΩΠΑ...), τις αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΪΑΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΪΑΤ

Αυτό είναι «το περίγραµµα», της τρίωρης (!) κατ’ ιδίαν συναντήσεως του Αµερικανού πρέσβη, Πάϊατ µε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη που τον τρέμουν οι Τούρκοι , στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Μία ΠΑΡΑΤΥΠΗ συνάντηση καθώς ΔΕΝ είναι συνηθισμένη κίνηση, ένας πρέσβης συµµαχικής χώρας, να ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ("ΣΤΕΓΝΑ" ΚΙΟΛΑΣ!) την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και να συζητά µε τον αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων...

Η αμερικανική πλευρά έδειξε να θεωρεί δεδομένη τη δημιουργία θερµού επεισοδίου της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενός επεισοδίου τύπου Ιµίων, αλλά σε κατοικημένη περιοχή, διακινδυνεύοντας ακόμα και χρονική πρόβλεψη. Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι δεν υπήρξε καµία εκδήλωση αμερικανικής πρόθεσης να ανακόψει µια τέτοια εξέλιξη. Πηγή: 'parapolitika.gr'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΪΑΤ

Οι ΗΠΑ ήδη έχουν πάρει θέσεις στη γραμμή Αλεξανδρούπολη, Σύρος, Σούδα (στα “σύνορα”). Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου Αμερικανός δεν υπάρχει.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΪΑΤ



Μα καλά! 
Τί ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ γίνεται; 
…Σε ανοικτή γραμμή είναι ο σύντροφος Μήτσος από τόν Περισσό με τον "καταραμένο" καπιταλιστή Πάϊατ; 

Γιατί τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λέει και αυτός!...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΪΑΤ

[ΠΗΓΗ:'ίχνος']

"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!