Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Αναρχικοί και ομοφυλόφιλοι ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ (!) την Ελληνική σημαία, η ΕΛΑΣ… "ψ ύ χ ρ α ι μ η" !!!

Α Ν Ε Ξ Ε Λ Ε Γ Κ Τ Ο Ι   Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ !


(ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ! 
ΟΤΙ "ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ" ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ..."ΑΥΤΟ";)
Μπορεί τα ΜΜΕ να επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στην δικαστική απόφαση για την υπόθεση της προσβολής των ομοφυλοφίλων από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Σεβ. κ.Αμβρόσιο, όμως ουδεμία αναφορά έγινε για αυτά που προηγήθηκαν στο Αίγιο, της εκδικάσεως της υποθέσεως από ομάδες αναρχικών και ομοφυλοφίλων.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Πιό συγκεκριμένα. λίγες ώρες πριν από την εκδίκαση της γνωστής πλέον υποθέσεως υποκινήσεως σε βία και προσβολής των ομοφυλοφίλων από τον 80χρονο Μητροπολίτη Αμβρόσιο, 100 άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά και στην κοινότητα των 'LGBT', επισκέφτηκαν την πόλη του Αιγίου από άλλες περιοχές της χώρας με σκοπό να "διαμαρτυρηθούν"...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Κατά την διάρκεια της σύντομης σχετικά παραμονής τους στην πόλη, τα άτομα αυτά κρέμασαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του Μητροπολίτου Αμβροσίου, ενώ προπηλάκισαν και τον πρώην βουλευτή της Χ.Α. Μιχάλη Αρβανίτη κατά την είσοδό του στο κτίριο από την πόρτα του κυλικείου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να προκληθούν φθορές στην πόρτα μιας και έσπασε το τζάμι.

Λίγο αργότερα, τα ίδια άτομα έφυγαν πεζή προς το κέντρο του Αιγίου και αφού υπέστηλαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΑΝΤΑ (!!!) την Ελληνική σημαία από Ηρώον των Υψηλών Αλωνίων ανήρτησαν την ...πολύχρωμη σημαία των 'LGBT' έξω από την εκκλησία της Φανερωμένης!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Όλα αυτά τα εξοργιστικά για το κάθε Έλληνα, συνέβησαν μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών δυνάμεων που είχαν σταλεί στο σημείο, μια δύναμη η οποία ΑΠΑΘΗΣ παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, διακριτικά, χωρίς να ενδιαφερθεί να σταματήσει την υποστολή της Ελληνικής σημαίας και την ανάρτηση στην θέση της σημαίας των ομοφυλοφίλων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Μετά από αυτή την επαίσχυντη και ντροπιαστική πράξη για αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για να μπορεί ο κάθε Έλληνας πολίτης να εκφράζεται ελεύθερα, τα άτομα που προέβησαν σε αυτή την πράξη συνέχισαν την διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλεως του Αιγίου και αφού εξεφώνησαν βλάσφημα και υβριστικά συνθήματα όπως, “είμαστε αδελφές δεν κάνουμε σκοπιές είμαστε και τρανς δεν μπαίνουμε στα τανκς”, ξεχνώντας φυσικά ότι κάποιοι και σκοπιές έκαναν και στα τανκς μπήκαν, ώστε αυτοί ελεύθερα να μπορούν σήμερα να τους ειρωνεύονται.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Σε μια Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί, αρκεί να μην προσβάλλει και να θίγει τα συμφέροντα την αξιοπρέπεια και το ήθος του άλλου. 

Σχετική εικόνα

Δυστυχώς για πολλούς από τους διαμαρτυρόμενους που επέλεξαν τον χουλιγκανισμό ως τρόπο εκφράσεως των δικαιωμάτων τους, όλα αυτά είναι ασήμαντα με αποτέλεσμα με πράξεις σαν και αυτές που έκαναν να χάνουν ακόμη και το όποιο δίκιο μπορεί να έχουν.

[ΠΗΓΗ:http://www.defence-point.gr/news/anarchiki-ke-omofylofili-ypestilan-tin-elliniki-simea-ke-i-elas-parakolouthouse]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!