Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΥΡΩΝ...!!! Σκάφος του Λιμενικού μας ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ κατά τουρκικού σκάφους ανοιχτά της Ρόδου...!!!



(ΤΟ ..."ΓΙΑΤΡΙΚΟ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ  Ε Ν Α ! 
ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΣ!!! 
Τ
Ο ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;)
Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό, με ένοπλη εμπλοκή σκάφους του Λιμενικού και τουρκικού πλοίου ανοικτά της Ρόδου, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων ήρθε στο φως δημοσιότητος.
Συγκεκριμένα λίγα μόλις 24ωρα ΠΡΙΝ από τον εμβολισμό του σκάφους του Λιμενικού Σώματος «Γαύδος» από τουρκική ακταιωρό, ένα άλλο σκάφος του Λιμενικού, εντόπισε νύχτα να πλέει παρανόμως εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων τουρκικό σκάφος.
Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει «Το Βήμα», το Ελληνικό σκάφος κάλεσε να σταματήσει για έλεγχο, πλην όμως ο Τούρκος καπετάνιος αρνήθηκε βάζοντας πλώρη προς τα τουρκικά παράλια. 
Οι άνδρες του Λιμενικού το κυνήγησαν και σε κάποια στιγμή, υπήρξε καταιγισμός προειδοποιητικών πυρών από το ελληνικό σκάφος εναντίον του τουρκικού.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΚΑΦΗ

Το περιστατικό, επιβεβαίωσε και ο υπουργός Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλής, ενώ ανώτατη πηγή του Λιμενικού ανέφερε ότι όντως η τουρκική πρόκληση συνέβη, πριν… καιρό (δηλαδή πριν από τις 16 Φεβρουαρίου.)

Σχετική εικόνα

Δεν έγινε γνωστό εάν προκλήθηκαν ζημιές στο τουρκικό σκάφος, αλλά το γεγονός ότι οι τουρκικές αρχές δεν ανακοίνωσαν το περιστατικό φανερώνει ότι το σκάφος είτε μετέφερε ύποπτο φορτίο, είτε ότι οι Τούρκοι θα ήταν αναγκασμένοι να παραδεχθούν ότι όντως βρισκόταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

[ΠΗΓΗ:http://www.stoxos.gr/2018/03/blog-post_3877.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!