Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΜΠΑ, ΜΠΑ ; ; ; ΩΣΤΕ ...ΕΤΣΙ ;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

(ΜΑ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ; 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ..."Μ Ε Γ Α Λ Η"; 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ;)
Η εταιρία 'Caddell' ανέλαβε το συμβόλαιο για την ανακαίνιση της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία θα περιλαμβάνει και μια σημαντική προσθήκη, ενός νέου κτιρίου. Το πέρας των εργασιών που θα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 207,6 εκατομμύρια δολλάρια, ξεκινάνε άμεσα προγραμματίζεται για το 2022.

Η εξέλιξη των εργασιών θα γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να μην παρεμποδιστεί η καθημερινή λειτουργία της αμερικανικής πρεσβείας των Αθηνών. 
Στα σχέδια περιλαμβάνεται η δημιουργία νέας εισόδου, καθώς επίσης και η σύνδεση της βόρειας με την νότια πτέρυγα των κτιρίων της πρεσβείας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Θεωρείται βέβαιο ότι στα σχέδια περιλαμβάνεται η αναβάθμιση (;) των μέτρων ασφαλείας για την πρεσβεία, η οποία θεωρείται ως η σημαντικότερη (!) των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή, καθώς χειρίζεται ως περιφερειακό κέντρο ακόμα και ζητήματα που αφορούν τον χώρο της Μέσης Ανατολής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΕΤΣΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΗΤΑΝ Η
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60...

Όπως ανακοίνωσε η πρεσβεία, κατά την διάρκεια της κατασκευής, «η περιοχή του πάρκου κατά μήκος της οδού Γέλωνος θα παραμείνει κλειστή για το κοινό». Οι Αμερικανοί δεσμεύονται να παραδώσουν το πάρκο «στους γείτονες σε άριστη κατάσταση»...

[ΠΗΓΗ:http://www.defence-point.gr/news/anakenizete-ke-epektinete-i-amerikaniki-presvia-stin-athina]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!