Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Γονείς στην Σαντορίνη απέτρεψαν την προσβολή της Εθνικής Επετείου: Λύσσα από Σύριζα και ΝΔ στα κανάλια


Χθες επιχειρήθηκε για άλλη μία φορά στην Σαντορίνη να προκληθεί μία προσβολή της Εθνικής Επετείου μέσω της παράδοσης των Εθνικών μας Συμβόλων στους απογόνους των κατακτητών.

Συγκεκριμένα, μαθήτρια αλβανικής καταγωγής επρόκειτο να παρελάσει με την Ελληνική Σημαία, γεγονός που συνιστά μία ευθεία προσβολή της επετείου, αφού ως γνωστόν οι αλβανοί ήταν συνεργάτες των τούρκων. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε τα δεινά που υπέστησαν οι Σουλιώτες από τον τουρκάλβανο Αλή Πασά.


Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού και στην 28η Οκτωβρίου είχε επιχειρηθεί το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά τελικώς απετράπη ύστερα από κινητοποίηση των νησιωτών. Φαίνεται ότι το σύστημα ήθελε να «σπάσει τον τσαμπουκά» στους κατοίκους του νησιού και έτσι επανέλαβε την απόπειρα προσβολής.

Αυτό, όμως, δεν επετράπη και πάλι, αφού η αντίδραση των γονέων ήταν σφοδρή και οι διαμαρτυρίες έντονες, αποτρέποντας τους κομματάρχες και τους συνδικαλιστές από το να προβούν στις ασχήμιες που είχαν σχεδιάσει.
Στην σχετική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας, από κοινού καταδίκασαν τις αντιδράσεις των κατοίκων και ιδιαιτέρως των γονέων, σημειώνοντας με λύσσα ότι «πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε μια πολυπολιτισμική κοινωνία» και ότι «πρέπει να απομονωθούν» οι γονείς που αντέδρασαν. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Σύριζα, βουλευτής Ζαχαριάδης, έσπευσε να συνδέσει τους αλβανούς με τους φιλέλληνες, μπερδεύοντας την βούρτσα με κάτι άλλο ομόηχο, προφανώς.

Την ίδια καταδίκη επεφύλαξαν και οι συνδικαλιστές με τον δημοσιογράφο, παρουσιαστή της εκπομπής, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων από την μία με τις μίζες, τις ρεμούλες, τους συνδικαλιστές, τους δημοσιογράφους και το κακό συναπάντημα από την μία και από την άλλη οι Έλληνες με μόνο εκπρόσωπό τους την Χρυσή Αυγή.




«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!