Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ… ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ!



Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί οι πορωμένοι εθνομηδενιστές και ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζονται αλλαγμένοι εις ότι αφορά τις προεκλογικές υποσχέσεις τους για το… σκίσιμο των Μνημονίων και τα συναφή, αλλά δεν έχουν αλλάξει καθόλου τον εθνομηδενισμό – μισελληνισμό τους! Τον κρύβουν βέβαια όσο μπορούν –για να γλιτώσουν την κατακραυγή του κόσμου- αλλά όσο κι αν θέλει ο εθνομηδενιστής να κρυφτεί, το μαρξιστικό κόμπλεξ δεν τον αφήνει!

Έτσι, σε ανυπόγραφο άρθρο* που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σταλινικού συνονθυλεύματος (left.gr), υπό τον τίτλο «Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παιδί χρησιμοποιείται για να συγκινήσει τα πλήθη» και τον υπότιτλο «Όταν τα παιδιά χρησιμοποιούνται για προπαγάνδα», αναφέρεται επικριτικά στο μικρό Ελληνόπουλο που ντυμένο στα χακί άνοιξε τη στρατιωτική παρέλαση της Αλεξανδρούπολη.
Αφού δε, χαρακτηρίζει την εικόνα «όχι απλώς είναι ενοχλητική και ανυπόφορη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη» και αναφέρεται στα παιδιά που χρησιμοποιούνται από ηγέτες, οργανώσεις και διαφημίσεις «με εντελώς λάθος και αντιπαιδαγωγικό τρόπο για να συγκινήσουν τα πλήθη», καταλήγει στο ότι για όλα φταίνε τα σχολικά βιβλία που εμφανίζουν Τούρκους, Αλβανούς και λοιπούς ως εχθρούς μας, ενώ πρόκειται για «υποτιθέμενους εχθρούς» – ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας! Ιδού:
«Στο σήμερα, αυτές οι τακτικές δεν έχουν αλλάξει στη βάση τους. Απλώς αμπαλαρίστηκαν για να μην παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τα βιβλία στα σχολεία συνεχίζουν να περνούν μηνύματα για τον υποτιθέμενο εχθρό που βρίσκεται απέναντι στην Τουρκία ή πέρα από τα σύνορα της Κακαβιάς, τα παιδιά συνεχίζουν να γίνονται υποχείρια και να εκπληρώνουν εντολές που δέχονται από πορωμένους καθηγητές ή γονείς».
Τοιούτοι κυβερνούν την Ελλάδα μας!
*Είθισται, τα άρθρα που υπογράφονται σε κάποιο ΜΜΕ, να μην εκφράζουν απαραίτητα το μέσο… Αντιθέτως, τα ανυπόγραφα άρθρα, το εκφράζουν απολύτως!

[Πηγή]ethnikismos.net/ 
 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!