Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την ΕΛ.ΑΣ. να σταματήσει να συλλαμβάνει λαθρομετανάστες!


Το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί τον ανθελληνισμό των εθνομηδενιστών είναι το (απύθμενο) θράσος τους.

Στην έντυπη επιτομή του εθνομηδενισμού, την φυλλάδα των συντακτών, κάτω από τον τίτλο «Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΛ.ΑΣ. για αναίτιες συλλήψεις μεταναστών» διαβάζουμε τα εξής:


«Αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας για αναίτιες συλλήψεις μεταναστών αφήνουν 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με ερώτηση που κατέθεσαν χθες στη Βουλή, οι βουλευτές μεταξύ των οποίων πολλά στελέχη των 53+, αλλά και ο Νίκος Φίλης, καταγγέλλουν ότι η αστυνομία “προβαίνει σε συλλήψεις πολιτών τρίτων χωρών, ένας μεγάλος αριθμός των οποίων έχουν ισχυρούς βιοτικούς δεσμούς με τη χώρα μας και μάλιστα είναι εν δυνάμει δικαιούχοι νόμιμης διαμονής”. 

Όπως υπογραμμίζουν, οι μετανάστες αυτοί κρατούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και συχνά σε άσχημες συνθήκες, χωρίς να έχουν αναπτύξει καμία παραβατική συμπεριφορά. Για τον λόγο αυτό, ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής να λάβουν μέτρα απέναντι στο φαινόμενο αυτό, το οποίο αφορά μετανάστες που για τυπικούς ή γραφειοκρατικούς λόγους δεν διαθέτουν άδεια παραμονής».

Εάν δεν επρόκειτο για ένα τόσο σοβαρό θέμα, θα προκαλούσαν απλώς τον γέλωτα εκφράσεις όπως «ισχυρούς βιοτικούς δεσμούς με την χώρα μας» και «εν δυνάμει δικαιούχοι νόμιμης διαμονής». Η σοβαρότητα, όμως, του ζητήματος και βεβαίως η επί της ουσίας απαίτηση των 54 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της φράξιας των 53+ να αφεθούν ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες και να νομιμοποιηθούν άμεσα, δείχνει την υψηλή επικινδυνότητα της όλης κατάστασης.

Κρίνοντας από το μέγεθος του θράσους που διέπει τους συριζαίους εθνομηδενιστές, είναι προφανές ότι όταν ομιλούν για «τυπικούς ή γραφειοκρατικούς λόγους» που δεν προϋποθέτουν την άδεια παραμονής, στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν είναι το κράτος να παρανομήσει και να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες με συνοπτικές διαδικασίες. 

Μέχρι τότε, όμως, ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. να πάψει να συλλαμβάνει λαθρομετανάστες, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την περαιτέρω ενίσχυση της μετατροπής του Ομοιογενούς Λαού της Ελλάδας σε ετερογενή πληθυσμό και της Χώρας σε χώρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

[Πηγή]http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/54-bouleutes-tou-suriza-zhtoun-apo-thn-el.as.-na-papsei-na-sullambanei-lath

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!