Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 350 τετρ.μέτρων ΥΨΩΣΑΝ στην Ηγουμενίτσα! Δ ε ί τ ε !


Αποτέλεσμα εικόνας για Υψωσαν μεγάλη σημαία στην Ηγουμενίτσα

Ο δήμαρχος της πόλεως τόνισε, πως η ακριτική Ηγουμενίτσα στέλνει μήνυμα πατριωτισμού και εθνικής ενότητος προς όλους όσους επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα και τα συμφέροντα της Ελλάδος μας!

Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Υψωσαν μεγάλη σημαία στην Ηγουμενίτσα

Η έπαρση της μεγαλύτερης σημαίας στη βορειοδυτική Ελλάδα έγινε με τιμές στις 09:30 το πρωΐ στην παραλία της πόλεως της Ηγουμενίτσας. 
Η σημαία είναι πρωτοβουλία του τάγματος εθνοφυλακής και έχει επιφάνεια 350 τετραγωνικά μέτρα. Η τελετή ανυψώσεως της σημαίας, έγινε παρουσία των τοπικών αρχών και με την μπάντα του δήμου να παιανίζει πατριωτικό εμβατήριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ο δήμαρχος της πόλεως, Γιάννης Λώλος, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τόνισε πως σήμερα η ακριτική Ηγουμενίτσα στέλνει μήνυμα πατριωτισμού και εθνικής ενότητος προς όλους όσους επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα και τα συμφέροντα της Ελλάδος.

[ΠΗΓΗ;http://www.protothema.gr/greece/article/773190/h-igoumenitsa-upsose-simaia-350-tetragonikon-metron-/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!