Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ώστε σας μείωσαν ΠΑΛΙ μισθούς και συντάξεις; "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ", αφού για να ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΕΙ το τζαμί στην Λέσβο θα δώσουμε ...1.200.000 ευρώ !!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Ή ΟΧΙ "ΑΚΟΜΑ";

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ 'ΣΥΡΙΖΑ' ΑΜΕΣΩΣ (!!!) ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΖΑΜΙ;
'Γ Κ Ε Γ Κ Ε' ;



(ΑΧ, ΒΡΕ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΑ! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ "ΜΝΗΜΕΙΩΝ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!)
Κλαίνε και οδύρονται οι (ΑΡΧΙ-υποκρίταροι!) συριζοκαμμένοι κάθε φορά που κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις του κοσμάκη, αλλά και τι να κάνουν οι άνθρωποι, που ...«δεν υπάρχουν λεφτά»;
Ή μήπως υπάρχουν, αλλά δεν προορίζονται για τους Έλληνες και τις ανάγκες τους;
Αποτέλεσμα εικόνας για βαλιδε τζαμι μυτιληνη

Με 1.200.000 ευρώ, λοιπόν, χρηματοδοτείται από το ειδικό αναπτυξιακό (εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλο θράσος!!!) πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου η αναστήλωση του ερειπωμένου Βαλιδέ Τζαμιού!

Πρόκειται για ένα μνημείο της οθωμανικής κατοχής της χώρας, που βρίσκεται στην οδό Σιγείου, στην συνοικία Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης. 
Φορέας εκτελέσεως του έργου είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου...

Μάλιστα, εκτός από την επισκευή του κυρίως χώρου του τζαμιού, η μελέτη προβλέπει την επισκευή και στήριξη του μιναρέ του, αλλά και την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου!

Και προφανώς, όταν ολοκληρωθεί το οθωμανικό μνημείο, θα δοθεί προς χρήση (ως τζαμί…) στα χιλιάδες «φουκαριάρικα προσφυγάκια» που έχουν κατακλύσει την Λέσβο. 
Δεν είναι… θαύμα;

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!