Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ελα ρε…ο γνωστός Ρ ο ζ ε ν σ τ ά ϊ ν η Ροζάκης, θα συντάξει το κείμενο για την ονομασία των Σκοπίων και θα το υπογράψουν …τα πιόνια...




Μήπως ἐνθυμείσθε τον κακό χαμό πού έγινε, στην Βουλή, όταν ακούστηκε το πραγματικό όνομα τού Ῥοζάκη, από Έλληνα βουλευτή; 
Τότε, τό 1998,πού ἡ Δαμανάκη ἐξεμάνη καί ούρλιαζε βγάζοντας ἀφρούς από το στόμα καιαποκαλύπτοντας πώς ΚΑΙ αὐτή είναι Εβραία :

Βεβαίως στην επιτροπή αὐτή είναι επιλεγμένοι ένας κι' ἕνας, ανάμεσα τους μάλιστα και ἡ κουμπάρα τού προέδρου της δημοκρατίας τους, Παυλόπουλου, κάποια Φαίη Παζαρτζῆ ἡ οποία διατηρεί και ΜΚΟ, παρακαλώ !

Αυτόν λοιπόν θεώρησαν ως τον πλέον ...ειδικό για να προεδρεύσει της ἐπιστημονικῆς ἐπιτροπῆς, ἡοποία θα συντάξει το νομικόν κείμενον για την συμφωνία πού θα υπογραφεί μεταξύ Ελλάδος καί Σκοπίων και θα εχει διεθνή ισχύ και θα αφορά την σύνθετον ονομασίαν.

Υ.Γ. ανάμεσα στους υπερασπιστές του Ροζενστάϊν-Ροζάκη, ήταν και ο Κουμουτσάκος της ΝουΔου:
«Δεν μπορεί να λέγονται αυτά μέσα στη Βουλή των Ελλήνων για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κοσμήσει την ελληνική επιστήμη και στο εσωτερικό και στο διεθνές περιβάλλον.... 
Πέντε λεπτά πριν, λοιπόν, είχα ο ίδιος αναφερθεί με τα καλύτερα δυνατά λόγια εκτίμησης και σεβασμού προς έναν καθηγητή με τον οποίο άλλωστε έχω και προσωπική φιλία, τον κ. Ροζάκη »

Κι' ελεγα κι'εγώ γιατί άναψε το κερί της Χάνουκα; ! ! ! εγώ όμως θα επιμείνω με τον Ρόζενστάϊν και θα θυμίσω τα λόγια του Πρέσβεως της Κύπρου στο Τέλ -Αβίβ, ο οποίος είχε επισημάνει : «Ακόμη και το 2000 όλοι όσοι ασχολούνταν με το κυπριακό ζήτημα ήταν εβραϊκής καταγωγής. 
Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Κύπρου στο Τελ-Αβίβ. 

Συγκεκριμένα, κατά τον πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ρίκφιντ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Φαϊσάλ, ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χόλμπρουκ, η πρώην προϊσταμένη του Μ. Ολμπράϊτ, αλλά και ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Χ. Ροζάκης είναι εβραϊκής καταγωγής. '
Όπως άλλωστε και οι Σίσκο, Κίσσιγκερ κ.ά.»

Μήπως, λέω μήπως, 
το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Μακεδονίας μας; Και μήπως, ξαναλέω μήπως, εκείνο το μίσος πού λέγαμε : αποτελεί ιστορική βεβαιότητα οτι οι Εβραίοι μισούν τήν Μακεδονία , είναι μία πραγματικότης πέραν κάθε αμφιβολίας ;

Εμ, τυχαίως τον επέλεξε ο Κοτζιάς για την θέσιν αυτήν; Όχι ,βεβαίως. όπως καθόλου τυχαίως δεν βραβεύθηκε από το παγκόσμιο σύνδεσμο Εβραίων ο ίδιος ο Κοτζιάς : Rosh Hashanah, μεγάλη εορτή γιά τούς Εβραίους, μεγάλη βράβευσις γιά τόν Κοτζιά ! 

Και μιας και το μόνον πού βιώνουμε, συνεχώς και αδιαλείπτως, από την σύστασιν του νεοΕλληνικού κράτους (1827), είναι προδοσίες και μόνον, δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε πώς μόνον Έλληνες δεν είναι αυτοί πού μας κυβερνούν κι' εξουσιάζουν. άλλωστε, το είχε ομολογήσει και ο μισο-Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου, εντός Βουλής.


[Πηγή:http://ixnos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_33.html]

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!