Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Για τους Εβραίους εμείς οι Έλληνες είμαστε οι ενσαρκωμένες ψυχές των αρχαίων πατέρων μας, που ενσαρκωνόμαστε ξανά εδώ τη γη, ώστε να τους υπηρετούμε ως ζώα με ανθρώπινη μορφή.

Κι ως Υιοί του Θεού που είναι μόνο αυτοί (έτσι νομίζουν και πιστεύουν) έχουν ένα κώδικα επικοινωνίας (το Ταλμούδ), που να μην γίνεται αντιληπτός στους μη εβραίους.


Μα ήρθε ο καιρός της εκδίκησης του Θεού, όχι αποκεφαλίζοντας και δολοφονώντας με αίμα τους ανθρώπους, ούτε καίγοντάς τους με ουράνια φωτιά, αλλά με την φωτιά της Αλήθειας που ακόμα και τους τυφλούς νεκρούς στο πνεύμα φωτίζει, κι απαλλάσσει τον κάθε άνθρωπο από την κατάρα και το ανάθεμα και ξεμαρμαρώνει την καρδιά.
 
Αδέρφια μου, όσο σκληρά κι αν ακουστούν τα λόγια των μη ανθρώπων, των απανθρώπων Εβραίων του πρώην αγαπημένου έθνους εμάς των Ελλήνων της Ιερής Πόλης της Αγίας Σοφίας, τα φώτα της Αλήθειας είναι η ανθρώπινη καρδιά σας και όχι ο σατανάς που σας πέρασαν στα μυαλά σας οι ΚΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Βαβέλ.

Προσέξτε μην πλανηθείτε και κολασθείτε και καταραστείτε τούτον τον λαό, διότι στα αλήθεια σας λέω αδέρφια μου κλάψτε και θρηνείστε, πάρτε τα βουνά και για αυτούς προσευχηθείτε, διότι ήγγικεν η βασιλεία του Θεού. Καιρός λοιπόν να βγούμε και από την κατάρα αυτών.

Το Ταλμούδ από την ματιά του θρόνου των πεφωτισμένων και καταραστών μας με τις γλώσσες των αγγέλων της εν Άθω Πολιτείας του ανθρώπου. Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικά εδάφια, αλλά αρκετά για να καταλάβετε Έλληνες τι ζούμε, τον μη ελληνικό τρόπο ζωής μας και τον όλεθρο που μας φέρνουν: Τα απολύτως κατανοητά εδάφια του Ταλμούδ δεν χρειάζονται επεξήγηση, καθότι μας τα λένε ξεκάθαρα, όπως πχ «όσοι δεν είναι εβραίοι δεν είναι άνθρωποι»:


Να σημειώσουμε ότι όπου αναφέρουν τον Χριστό εννοούν τον κάθε έναν βαπτισμένο ορθόδοξο χριστιανό, διότι όποιος «Χριστόν εβαπτίσθη, Χριστόν ενενδύθηκε». Επίσης, η κάθε χριστιανή γυναίκα είναι πάλι ο Χριστός, που άσπορος από σπερματοζωάριο γήινου ανδρός στη φύση του είχε μόνο το αίμα της μητέρας Του.
Για δείτε οι πολιτικοί σας, ποια η καταγωγή τους και ποια η Βουλή των Ελλήνων σήμερα και ποιοι οι κυβερνήτες απανταχού των κρατών της γης; Το Ισραήλ! :


Οποιοσδήποτε προδώσει τον μυστικό κώδικα του Ταλμούδ ή φανερώσει το φως της αφύπνισης δια του Λόγου του Ιησού Χριστού, όπως τότε τον Ιησού σταύρωσαν με ψεύδη και συκοφαντίες, έτσι και σήμερα οι φαινόμενοι ως γραμματείς και λόγιοι ως θεολόγοι σπέρνουν την κατάρα τους με ούρα (= ψεύδη και συκοφαντίες). Κόπρανα για νόμους και ούρα για πνεύμα, ώστε να ζούμε εμείς οι μη Εβραίοι τα σημερινά χάλια μας:


Ποιος θα τολμήσει να αγγίξει την αστυνομία που προωθεί τα ναρκωτικά; Ποιος θα τολμήσει από εσάς να βρίσει αρσενοκοίτες ιερείς; Ποιος θα τολμήσει από εσάς, αδέρφια μου Έλληνες, να δικάσει τον Πάγκαλο πχ, που των Ιμίων μόνο ο ορυκτός πλούτος αρκεί να έχουμε εμείς οι Έλληνες ισόβια σύνταξη; Ποιος από εσάς θα τολμήσει να προσφωνήσει «τσογλάνια» τους στρατηγούς σας που δέχθηκαν την φράση «την σημαία μας την πήρε το κύμα»; Και άλλα πολλά προδοτικά, που θα μας τα πει το Ταλμούδ παρακάτω:


Το βόδι είναι ο ναός του χρήματος των Εβραίων. Πάρτε παράδειγμα στο σήμερα, απολύουν χωρίς αποζημιώσεις, κλέβουν των εργατών τα χρήματα της ασφάλειας, καταργούν συντάξεις, κλπ:


Εδώ εννοούν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος. Σκεφτείτε συνέλληνές μου τι έλεγαν για τον ορυκτό μας πλούτο, ότι δεν υπάρχει και ξαφνικά τον βρήκαν:




Την ώρα που μόνο από ένα σημείο του ορυκτού πλούτου, δικαιούται ο κάθε Έλληνας από 96 δις δολάρια, ο ελληνικός λαός είναι στην πείνα και αυτοί καταχρώνται όλη την περιουσία μας (ορυκτός πλούτος, σπίτια πλειστηριασμοί, επιχειρήσεις, κλπ):

ΜΜΕ:

Γενικά η γυναίκα για τους Εβραίους είναι απλά σκεύος προς την διαιώνιση του είδους. Πάρτε παράδειγμα την σημερινή γυναίκα, πώς την παιδαγωγούν: καλλωπίζεται, ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση και με τα κάλλη της ελκύει τον άνδρα, ο οποίος κι αυτός στεφανωμένος την αγκάθινο στέφανο αντί για γνώση, ως σκύλος αγαπάει την γυναίκα και όχι ως η δεξιά του Θεού:


Κομμώτρια σημαίνει ότι η γυναίκα αγαπά μόνο το έξω της, κι έτσι ο άνδρας αγαπά μόνο αυτό. Κοιτάξτε τις σημερινές γυναίκες… one night stand:


Από βρέφη που είμαστε, η γνώση που παίρνουμε είναι της παιδείας των μάγων δεσποτών και ποιμένων προσκυνητών ιερέων, και όπως τον Χριστό του τότε, στον άχρονο χρόνο του τώρα, δολοφονούν την κάθε μη Εβραία ψυχή:


Το «ο Ιησούς ήταν μάγος» σημαίνει : αυτοί που πιστεύουν τις μαύρες μαγείες … μας γαλούχησαν την ύπαρξη του σατανά (ο σατανάς είναι κτίσμα, δεν είναι Θεός) στη φαντασία του ανθρώπου και επειδή ο άνθρωπος ως υιός Θεού που είναι και ό,τι πιστεύει θεουργείται, τον γεννά, και έτσι αντί για υιός του Θεού υποβαθμίζεται στο να πράττει τα κτιστά του σατανά:


Και για να μην σας κουράζω με πλέον περιττά εφόσον ανοίξατε την διάνοια και λάβατε τα κλειδιά, εκεί που λέει «όταν ο εβραίος έχει ασθένεια και θέλει να θεραπευτεί παίρνει σκόνη από μία υπαίθρια τουαλέτα και την ανακατεύει με κόπρανα λευκού σκύλου και με μέλι» και παρακάτω όπως λέει το Ταλμούδ «ουρεί ευλογημένα και βρίσκει θεραπεία ο Εβραίος», δείτε τον Καμμένο πχ, πού είναι ο εισαγγελέας και πού είναι η προστασία σας Ελλάδα μου όταν στα μούτρα σας λένε ότι σας κλέβουν Έλληνες αλλοδαποί που κυβερνούν την ελληνική σας την Βουλή; :

 
Αυτοί όλοι που υπηρετούν το σύνταγμα των εβραιοταλμουδιστών στην Ελλάδα πρέπει να καθαιρεθούν, να τους στερηθεί η ελληνική ταυτότητα, να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας και να γίνει άμεση σύλληψή τους, ασχέτως τίτλου ιεροσύνης ή παντός άλλου αξιώματος, δηλαδή πολιτικούς, στρατιωτικούς, ψευτοεισαγγελείς, ΜΜΕ αστέρες, και λασπολόγοι του ελληνικού ΦΩΤΟΣ.

[Πηγὴ]https://katohika.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!