Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ποια ΑΦΡΙΝ βρε παιδιά, ο Τούρκος ΑΦΡΙΖΕΙ από το κακό του για το Αιγαίο και έχει κόλλυβα στο ζωνάρι. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ


  • Άντε Τούρκε έλα, αν τολμάς , από όλα έχει  ο μπαξές . 

Δεν μας κάνει απλώς φιγούρα ο τούρκος μας απειλεί εμμέσως για το  αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

« Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Τουρκίας: Μπορούμε να επιχειρούμε στο Αφρίν και παράλληλα να ελέγχουμε το Αιγαίο.



«Έχουμε τη δύναμη να επιχειρούμε στο Αφρίν και παράλληλα να ελέγχουμε το Αιγαίο, την ίδια στιγμή», δήλωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας X. Akar, επιβαίνοντας σε ένα από τα ιπτάμενα ραντάρ της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Σύμφωνα με την haberler, πρόσθεσε δε με νόημα πως «είμαστε αφοσιωμένοι στην προάσπιση των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο και συνθήκες σε όλες τις θάλασσες». 

α υπάρχοντα προβλήματα στο Αιγαίο θα επιλυθούν στο πλαίσιο των καλών γειτονικών σχέσεων, αλλά οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που είναι αποτελεσματικές, σεβαστές και αποτροπής είναι αφοσιωμένες στην προστασία των δικαιωμάτων της χώρας μας που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. – είπε  

Δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τρεις επιχειρήσεις με σύγχρονες μεθόδους σε ένα κέντρο ελέγχου ο Akar δήλωσε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να ελέγχουν όλη την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο με υψηλή τεχνολογία. 

«Μπορούμε να καλύψουμε όλο το Αιγαίο όχι μόνο τα Ίμια, έχουμε την δύναμη να επιχειρούμε στο Αφρίν και να ελέγχουμε την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο την ίδια στιγμή» πρόσθεσε συγκεκριμένα ο Akar.» http://bankingnews.gr/index.php  9/2/2018 

Μετά την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό στην πρώτη επίσκεψη Τούρκου προέδρου από το 1959 στις  5 Φεβρουαρίου 2018στο τέλος των  συνομιλιών  τους, ο Φραγκίσκος δώρισε στον Ερντογάν μετάλλιο με «τον Άγγελο της ειρήνης».  
«Είναι το σύμβολο ενός κόσμου που βασίζεται στην ειρήνη και στην δικαιοσύνη. Είναι ο άγγελος της ειρήνης που στραγγαλίζει τον δαίμονα του πολέμου», είπε χαρακτηριστικά ο ποντίφικας.» 

ΈΤΣΙ λοιπόν ο σουλτάνος το πήρε πάνω του και  ετοιμάζεται να έρθει στο ΑΙΓΑΙΟ ως Άγγελος Ειρήνης για να πνίξει τον δαίμονα του Πολέμου. 
Μάλλον για άλλα έρχεται!!! 
Οι Ρώσοι βλέπουν ότι ο    Turkish Stream δεν υλοποιείται και δηλώνουν  

« Ο αντιπρόεδρος της Gazprom, Αλεξάντρ Μενβέντιεφ, κάλεσε την Ευρώπη να αυξήσει τις εισαγωγές φυσικού αερίου από τη Ρωσία, προχωρώντας στη δυσμενή πρόβλεψη πως αν δεν γίνει αυτό, θα σημειωθούν σημαντικές ελλείψεις και αύξηση της τιμής σε μια δεκαετία. 

Σύμφωνα με τον Μενβέντιεφ, οι ποσότητες που εισάγονται στην Ευρώπη από ΗΠΑ και Κατάρ δεν είναι ικανές για να καλύψουν τη ζήτηση των ευρωπαϊκών χωρών. 

Η Ευρώπη απέτυχε στις προβλέψεις της 
Το 2019, η ρωσική πετρελαϊκή αναμένεται ότι θα ξεκινήσει εξαγωγές φυσικού αερίου ευρείας κλίμακας, τη ζήτηση της οποίας είναι έτοιμη να καλύψει. Σύμφωνα με τον Μενβέντιεφ, η ΕΕ θα πρέπει άμεσα να καταλήξει από πού θα προμηθεύεται το φυσικό αέριο για να καλύψει τη ζήτηση, ενώ η παραγωγή του μειώνεται.»  ://www.pronews.gr/9/2/2018 

Επίκαιρος ο λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ: 
« Οι Ρώσοι θα κατέβουν για τα δικά τους συμφέροντα…»  
Και ήδη σιγά- σιγά  με τον    Turkish Stream κατεβαίνουν στα δικά μας μέρη και το γνωρίζουν αυτό οι Δυτικοί για αυτό υπάρχει αυτό το σφίξιμο με την ονομασία των Σκοπίων. 
Πρέπει συνέχεια να φρεσκάρουμε τις μνήμες μας και να κρατήσουμε μια αντικειμενική θέση διότι αυτή την στιγμή έπεσαν όλοι επάνω στην ξεγυμνωμένη Ελλάδα. 

« Ο Turkish Stream ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ «μάχες» δραματικών εξελίξεων στα Βαλκάνια και στο ΑΙΓΑΙΟ.»  
« δεν θα προλάβουν να μας βάλουν φωτιά στα Βόρεια σύνορα μας γιατί θα έρθουν γεγονότα στο ΑΙΓΑΙΟ και στην ΠΟΛΗ»    
Αγωγοί και ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο ίδιο πακέτο. 
Οι γεωπολιτικές αντιπαροχές στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Βαλκάνια στην ημερησία διάταξη. 

Όμως ο Τούρκος βλέπει το ΑΙΓΑΙΟ και ΑΦΡΙΖΕΙ σαν τα κύματα του, περιμένοντας να πάρει την αντιμισθία του τόσων αιώνων. 
Άραγε τι να εννοούσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ που απάντησε σε προσκυνητή:  
« – Μη φοβάσαι τίποτα. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους! 
– Τι εννοείτε, Γέροντα; 
– Όταν κάποιος είναι ετοιμοθάνατος, λέμε στην πατρίδα μου ότι έχει τα κόλλυβα στο ζωνάρι του.»  
http://www.diakonima.gr/ 27 Αυγούστου 2010 

Με Πίστη και Ελπίδα 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

[Πηγὴ]http://www.triklopodia.gr
«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!