Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

"Είσαι Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ" ! Έτσι απεκάλεσε ο Ούγγρος (ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ) υπουργός Εξωτερικών τον ομόλογό του (νεοταξίτη) του Λουξεμβούργου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΠΟΥ  Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Α Ν  ΠΑΛΙ  (!) ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩ;
Πότε ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (;) ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
ΜΠΑΑΑΑΑ.... 
Αποτέλεσμα εικόνας για FOREIGN MINISTER OF HUNGARY
O NEAΡΟΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!
ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ 'ΨΥΧΡΑ' ΤΟΝ
ΛΟΥΜΕΜΒΟΥΡΓΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ,
"Η  Λ  Ι  Θ  Ι  Ο" !
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ!

Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα 'Der Tagesspiegel', έδωσε ο – νεοταξίτης - υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, (του οποίου ο πρωθυπουργός είναι παντρεμένος με ...άνδρα!) ο οποίος επέκρινε την ΕΘΝΙΚΗ κυβέρνηση της Ουγγαρίας γιατί ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ να πάρει ....«προσφυγάκια» και αποκάλεσε τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν «δικτάτορα».


Αποτέλεσμα εικόνας για βικτορ ορμπαν
Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ & ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!
ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ!
ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑ-ΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΑΝΑΛΙΑ...



Αποτέλεσμα εικόνας για βικτορ ορμπαν

Δεν άργησε να έρθει και η πληρωμένη απάντηση από τον ομόλογό του της Ουγγαρίας, Πέτερ Σγιάρτο, από την ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Ουγγαρίας: «Ο Ζαν Άσελμπορν ξεπέρασε κάθε πιθανό όριο με την τελευταία δήλωσή του. Είναι ένας ηλίθιος, αλλά οι Ούγγροι δεν είναι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για der tagesspiegel

Ο λαός της Ουγγαρίας δεν έχει ανάγκη τις τρελές ιδέες του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου για το τι είναι καλό για τους ίδιους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για FOREIGN MINISTER OF LUXEMBOURG

Η κυβέρνηση Ορμπάν προστατεύει την ασφάλεια της Ουγγαρίας, ο Λουξεμβούργιος υπουργός Εξωτερικών θέλει να διαλύσει τον φράχτη ασφαλείας - μαζί με τον Τζορτζ Σόρος και τους συντρόφους του στην Ουγγαρία - και να πλημμυρίσει την Ουγγαρία με  μ ε τ α ν ά σ τ ε ς».

Εύγε στην Oυγγρική Eθνική Kυβέρνηση της Ουγγαρίας, που υπερασπίζεται σθεναρά την Χώρα και τον Λαό της και συνάμα τις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού από την νεοταξίτικη λαίλαπα !

[Πηγή:'euronews']

Y.Γ. Κάντε τώρα τις "αντίστοιχες" συγκρίσεις με την πατρίδα μας...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!