Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΤΙ; ΤΙ; ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΕΙΣ "ΜΑΪΜΟΥ" 3 ΠΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ; ΝΙΚΟΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗ !!! Είναι αλήθεια;

Δείτε το 'βίντεο' από την Βουλή και να διαβάσετε επίσης (απομαγνητοφωνημένα) τα σκανδαλιστικά του 6 & 1/2 λεπτά (από το 6:09 έως τέλους):

ΘΥΜΩΣΕΣ; ΜΠΑ; ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ
ΕΤΣΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;  


(ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 23/11/2015, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ).

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τέλος κύριε Υπουργέ, σας θέλω ψύχραιμο. Έχετε μία προσωπική αντιδικία με μία εφημερίδα που λέγεται Athens Review και υπήρξαν ορισμένα δημοσιεύματα στο Βήμα. Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω, επειδή αυτή η Επιτροπή άπτεται της προσωπικής αξιοπιστίας του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών και είναι βασικό να γνωρίζουμε τι από αυτά έχει βάση και τι από αυτά αποτελεί δυσφήμηση, να σας ρωτήσω το εξής: Έχετε καταθέσει στο Εφετείο Αθηνών, όταν ήσασταν Υπουργός στις 5 Μαρτίου, ότι εξελέγητε αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου του Marburg. «Συν τοις άλλοις, το θέρος του 2001, λόγω της θέσης του Καθηγητού που κατείχα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν την ανάληψη καθηκόντων στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των Ηνωμένων Πολιτειών…». Όπως αποκαλύφθηκε η τουλάχιστον ισχυρίζεται η Athens Review, την οποίαν καταδικάσατε……


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Παρακαλώ συντομεύετε, έχετε υπερβεί το χρόνο.


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το ξέρω αλλά εδώ θα με αφήσετε να τελειώσω. Αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι δυσάρεστη. Εγώ σας ρωτώ και περιμένω δηλώσεις δικές σας. Απεκαλύφθη ότι δεν υπήρξατε καθηγητής σε αυτά τα τρία Πανεπιστήμια. Εκτός εάν υπήρξατε. Οπότε, εάν πραγματικά υπήρξατε φαντάζομαι ότι θα έχετε κάποια στοιχεία να καταθέσετε στην Επιτροπή τα οποία να τα αποδεικνύουν. Διότι εκ των υστέρων, μεταφράστηκαν απαντήσεις των Πανεπιστημίων αυτών προς την εφημερίδα και οι απαντήσεις αυτές έλεγαν πως δεν υπήρξατε Καθηγητής και δυστυχώς ενημερώθηκαν και συνάδελφοί σας.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: (Υπουργός Εξωτερικών): Δεν υπάρχουν τέτοιες απαντήσεις, κυρία Ντόρα.


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κυρία Μπακογιάννη με λένε. Χαίρομαι πάντως για το κυρία Ντόρα. Κύριε Υπουργέ, εγώ ένα χαρτί θέλω το οποίο να αποδεικνύει ότι ήσασταν Καθηγητής στο Χάρβαρντ, στην Οξφόρδη και στο Marburg.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Κυρία Μπακογιάννη, τα χαρτιά εάν είμαι ορθώς ή όχι Καθηγητής, είναι στα Πανεπιστήμια.


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Άρα τα Πανεπιστήμια που το αρνούνται σήμερα τι είναι;


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Δεν το αρνούνται. Διατείνεται ο ψεύτης, καταδικασθείς εις συκοφαντία και τα επαναλαμβάνεται. Η επανάληψη της συκοφαντίας που καταδικάζεται από τα δικαστήρια δεν την κάνει πιο πραγματική.


ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν είθισται.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Ψεύδεσθε.


ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Εγώ ψεύδομαι, μία απάντηση θέλω. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, αν αμφισβητηθεί παράγραφος της διδακτορικής διατριβής ενός ανθρώπου, κύριε Πρόεδρε, φαντάζομαι ότι ξέρετε τι γίνεται.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Η επανάληψη της συκοφαντίας με χαμόγελο δεν παύει να είναι συκοφαντία.


ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Υπουργέ, ψυχραιμία. Η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, η Νέα Δημοκρατία για την ακρίβεια στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, σας ζητά να καταθέσετε τους πανεπιστημιακούς τίτλους που ισχυρίζεστε ότι έχετε.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ωραία, το είπατε κυρία Μπακογιάννη. Να τελειώσουμε;


ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Όχι, έχω συνέχεια.
Το δεύτερο αφορά τη θέση της Ελλάδος και εδώ υπάρχει ένα άκρως ανησυχητικό σημείωμα. Η Ελλάδα με τον κ. Καμμένο, αλλά δυστυχώς και με εσάς προσωπικώς , έκανε δηλώσεις ότι θα υπάρξουν τζιχαντιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είπε ο κ. Βαρεμένος τη θέση του, εγώ δεν πιστεύω στη θέση του κ. Βαρεμένου. Πιστεύω ότι όλος ο δυτικός δημοκρατικός κόσμος είναι απέναντι στην τρομοκρατία.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ (Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής): Δεν την ερμηνεύσατε καλά τη θέση μου όμως.


ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Θεωρώ ότι όταν υπάρχει μια φράση, η οποία λέει ότι η Ευρώπη ασκεί πολιτικό ρατσισμό εναντίον της Ελλάδας και είναι χιλιάδες οι τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη. Έγινε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης από τον Υπουργό Εξωτερικών στη Ρήγα της Λετονίας, στις 6.3.2015. Τη βρήκε πάρα πολύ ευφυή ο κ. Καμμένος και την ξαναείπε. Αυτή είναι η θέση σας σήμερα.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Έχετε το απόσπασμα στα γερμανικά;


ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τα γερμανικά μου είναι καλά όπως ξέρετε, όπως και τα δικά σας. Θα σας το φέρω.
Θέλω λοιπόν μία θέση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, επειδή τα πράγματα είναι σοβαρά τώρα, δεν είναι αηδίες. Η εικόνα ενός Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος τη μία μιλά για τζιχαντιστές μαζί με τον Υπουργό Άμυνας και την άλλη μέρα προσπαθεί να πείσει ολόκληρη την Ευρώπη……

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ (Υπουργός Εξωτερικών): Είναι ντροπή σας.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Να πείσει ολόκληρη την Ευρώπη ότι βεβαίως η τρομοκρατία είναι άσχετη με το προσφυγικό. Άρα, περιμένω αποφάσεις, δεσμεύσεις και αποδείξεις κ. Υπουργέ.



(2η σημ.Διόδοτου: Το athensreviewofbooks είναι από καιρό στα δικαστήρια με τον Κοτζιά, ο οποίος έκανε μήνυση γιατί τον είπαν "Σταλινικό", και την κέρδισε). 

Δεν είναι μόνο το ψέμμα. Είναι το θράσος ενός ψέματος τέτοιου μεγέθους.

Όσοι ακούσαμε αυτή την απίθανη καρικατούρα να μην μπορεί να αρθρώσει μια φράση, παρά το σκονάκι που κράταγε, με άθλια αγγλικά, χειρότερα κι από του Τσίπρα, στην πρώτη του εμφάνιση στις Βρυξέλλες ήμασταν σίγουροι ότι δεν πήρε ούτε elementary στον Στρατηγάκη.

Το βιογραφικό του όμως έγραφε ότι ήταν καθηγητής στο Χάρβαρντ, στην Οξφόρδη και στο Μάρμπουργκ της Γερμανίας. Σε τι γλώσσα δίδασκε; Σε τμήμα κωφαλάλων; Κι έρχεται τώρα η επίσημη απάντηση από τα τρία πανεπιστήμια που λένε «δεν τον ξέρουμε τον κύριο!» (The replies we received confirmed that Mr Kotzias has never been Professor at Oxford and Harvard universities, and has never been elected Associate Professor in Marburg (the title of Associate Professor [C3-Professor] does not even exist in German universities).

Σε κάθε σοβαρή χώρα θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός, τουλάχιστον. Εδώ η ΠΦΑ (με το ηθικό πλεονέκτημα, ντε!) σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτε! Ρε τι “ναι ετούτοι! Πού τους βρήκαμε όλους αυτούς τους σουργελοαπατεώνες; Πού μπλέξαμε, αδερφέ;



Ο Κοτζιάς μετείχε σε ένα πρόγραμμα του Weatherhead Center (αυτός το γράφει Centre, τόσο Βρετανός...) μαζί με ανθρώπους που ασχολούνταν με διεθνείς σχέσεις (Αμερικανούς, Καναδούς, Ουζμπέκους, Αιγύπτιους) το 2001-2002. Προφανώς τον έστειλε το Υπ.Εξ. τότε. Να το πρόγραμμα της χρονιάς 

και να και το paper (υποχρεωτικό για όλους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, εργασία για να ολοκληρώσουν τη φοίτηση) που έδωσε -
http://projects.iq.harvard.edu/fi…/fellows/files/kotzias.pdf.Αν ήταν τέτοιοι οι διδάσκοντες στο Harvard θα ήταν δεκάδες χιλιάδες. Ίσως να εννοεί πως δίδαξε, ξερω γω, ήθος; 


&
https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html]

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ  προ-σε-κτι-κά  ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ  
Ζ Ω Ν Τ Α Ν Α ....



[Νά υπογραμμίσουμε πρός κάθε αναγνώστη, ότι το κεντρικό ζήτημα αυτής της συζητήσεως σε Επιτροπή της Βουλής έχει τεράστιο ενδιαφέρον, δεν προβλήθηκε σχεδόν καθόλου στο ευρύ κοινό, άρα πρέπει να γίνει περισσότερο γνωστό. Δεν είναι όμως πρωτεύον το ποιός, ή ποιά τα ερωτά και τα καταγγέλει όσα περιγράφονται, αλλά το ΤΙ καταγγέλεται.]


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!