Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ το πρώτο αμιγώς αλβανικό σχολείο, αλλά ΔΕΝ είναι! ΔΕΙΤΕ ΘΡΑΣΟΣ made in Albania!




(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; 
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; 
ΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;)
Ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!) αλβανικό σχολείο στην Παλαιόχωρα Χανίων – έργο της συγκυβέρνησης των προδοτών Τσίπρα και Καμμένου, για να μην χάνουν την αλβανική ...εθνική τους συνείδηση (;) τα αλβανόπουλα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΝΙΑ

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, η συμμόρφωση των γραικύλων με την απαίτηση των 'Σκιπιταραίων', είχε μεγάλη δημοσιότητα σε Μέσα Ενημερώσεως της Αλβανίας, στα οποία παρουσιάστηκαν πολλά στοιχεία από την εκδήλωση καθώς και φωτογραφίες από το σχολείο στην Παλαιόχωρα.

Στην τελετή έναρξη του σχολείου παρευρέθηκε ο αναπληρωτής Αλβανός πρέσβης, ο οποίος τόνισε ότι εκτιμά ιδιαίτερα (!) την οσφυοκαμψία των γραικύλων και για… ευχαριστώ εμφανίζεται σε φωτογραφία να αγκαλιάζει ένα παιδί που φορά μια μπλούζα με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας», στον οποίο συμπεριλαμβάνεται η… μισή Ελλάδα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΝΙΑ

Και βέβαια, δεν φταίνε ούτε ο πρέσβης ούτε οι επίδοξοι ουτσεκάδες. 
Βρίσκουν και τα κάνουν!

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2018/01/29/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B7/]

---------------------------------

Παιδιά, ΑΝ γνωρίζατε και μελετούσατε απο παλιά τον επαρχιακό Τύπο, ιδίως των Τρικάλων, θα θυμώσασταν ότι το πρώτο ΑΜΙΓΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟ σχολείο λειτούργησε εκεί με την ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ευλογίες της τότε Δημοτικής Αρχής! 
Πρό 7ετίας περίπου!
Υπήρξαν και καταγγελίες στην Βουλή, αφού κατετέθησαν και σχετικές Ερωτήσεις πρός τους κ ω φ ε ύ ο ν τ ε ς υπουργούς "Παιδείας"....
Γιά ψάξτε να μάθετε ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ Αλβανοί πολιτικοί έκαναν τότε με ενθουσιασμό (για το ανέλπιστο δώρο) κυριολεκτική παρέλαση απο το γραφείο του δημάρχου...
Και μετά πήρε την σκυτάλη η δημοτική αρχή του Βόλου...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!