Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι απομάκρυνε τις πινακίδες «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» από τα τούνελ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Την είδηση για την απομάκρυνση των πινακίδων «Φίλιππος» και «Αλέξανδρος» από το υπόγειο τούνελ της Κατερίνης της εθνικής οδού την έδωσε στη δημοσιότητα το μπλογκ «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» και ο συνεργάτης της Αποστόλης Λέινας την ανακοίνωσε ο ίδιος την Κυριακή στην «Εκάβη» στη διαβούλευση για την Μακεδονία που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

 

Το περιστατικό έλαβε πανελλήνια διάσταση, δημοσιεύτηκε σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο και έτσι χθες η εκπρόσωπος της εταιρείας αναγκάστηκε – ψελλίζοντας – να ομολογήσει ότι απομακρύνθηκαν οι δύο πινακίδες, για να... 

τις «καθαρίσουν», αλλά να μην τις τοποθετήσουν ξανά στην είσοδο αλλά μέσα στους τοίχους, όπως τις επιτύμβιες πλάκες. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να αντιληφθεί το που «βαδίζει» η σημερινή πολιτική εξουσία.

Όπως ήταν επόμενο η εκπρόσωπος της εταιρείας δεν διευκρίνισε αν η εταιρεία ή κάποιοι μέτοχοί της έχουν κι άλλα έργα στα Σκόπια.

[Πηγὴ]https://lefteria.blogspot.gr 

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!