Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ξένος είναι ο άνθρωπος. Δέν θα "ήξερε ελληνικά"... (ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, Ε;)

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ! Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ 'ΕΡΤ 3' , ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ" ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ" ...ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






(ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ; 
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ...Κ Ο Ν Τ Ο Γ Ε Ι Τ Ο Ν Α Σ !!!)
Οπωσδήποτε, ήταν εξοργιστική η στάση που κράτησαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ, σε σχέση με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Αλλά, το αποκορύφωμα της λογοκρισίας ανήκει δικαιωματικά στην ΕΡΤ 3, η οποία την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες διαδήλωναν «έξω από την πόρτα της», έδειχνε «Κυριακή στο χωριό», χωρίς να διακόψει ούτε για μια ζωντανή σύνδεση!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για μπαγκλαντες χαρτης

Και προφανώς, αυτή (η λογοκρισία) ήταν η κυβερνητική εντολή από Τσίπρα και Καμμένο – προς τα κρατικά κανάλια.

Τι γυρεύει, λοιπόν, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ 3, ονόματι Αλ. Κάντερ Μπαξ (ελληνοποιημένος με καταγωγή από ...Μ π α γ κ λ α ν τ έ ς) και καταγγέλλει «ρατσιστικές επιθέσεις» και «στοχοποίηση» εναντίον του, αναρωτούμενος υποκριτικά «Υπήρχε κάποιο αίτημα και το απορρίψαμε;».

Έπρεπε δηλαδή να του κάνουν… αίτημα οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για να φιλοτιμηθεί να μεταδώσει αυτό που γινόταν έξω από το παράθυρό του, το οποίο συμβαίνει μία φορά στα 20 χρόνια;

[ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΣΑΣ;
ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ΣΑΣ;
ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΑΣ;
ΟΧΙ, Ε;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!