Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τσίπρα, Κατρούγκαλε, Σβίγγου, Τζανακόπουλε, Παπαδημούλη, γέμισε Ελλάδα "ακραίους" - Δείτε τι έκαναν κάτι παληκάρια από τον Έβρο

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ: Η Θύελλα Κυπρίνου έχασε το ματς, γιατί δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί ως συμπαράσταση στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. Γειά σου φίλε Γιώργο Σιώπη. Η Θύελλα Κυπρίνου προτίμησε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο σημερινό ματς της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου με την Δόξα Ορεστιάδας και φυσικά το έχασε στα χαρτιά, γιατί η διοίκηση και οι παίκτες της αποφάσισαν να μην αγωνιστούν ως συμπαράσταση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας που διεξάγονταν την ίδια ώρα.

Οι ποδοσφαιριστές της μάλιστα φωτογραφήθηκαν φορώντας τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος και η διοίκηση  εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει: “Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, 12.45.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ.
Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.
Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος”.
 
 [Πηγὴ]http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/blog-post_649.html
 «Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!