Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ;;



Η Υψιστη ελευθερία του ανθρώπου είναι η ελευθερία της σκέψης! Είναι εν δυνάμει χάρισμα του Θεου...Γεννήθηκες ελεύθερος/-η..Η δύναμη της σκέψης ξεπερνά χώρο και χρόνο..είναι η βασιλική οδος της ελευθερίας .

Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά ,έλεγε κι ο Ρήγας Φερραίος !Η Ν.Τ.Π. και οι υπηρέτες της επιδιώκουν το θάνατό της ..να μην υπάρχει δυνατότητα αμφισβήτησης οσων προωθούν..συστηματικά..

Σε θέλουν εγκλωβισμένο..περιορισμένο..τσιπαρισμένο ..με συγκεκριμένες μαζικές ιδεολογίες ακίνδυνες γι αυτούς..μα θανατηφόρες για σενα!!!!Πχ με το κατάπτυστο γάμο ομοφυλοφίλων ,και κάθε σεξουαλική παρέκκλιση , προσπαθούν να υπονομεύσουν τόσο τον γάμο και την οικογένεια όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική! 

Ελληνα ξύπνα ..θέλουν να σε κατασκοπεύουν 24 ωρες το 24ωρο!!! Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη,ήδη γίνεται μεγάλη προσπάθεια να την εξαφανίσουν... μόνο ηγεμόνες και υπηρέτες. 

Όλοι οι νόμοι θα ενοποιηθούν κάτω από ένα ποινικό σύστημα που θα εφαρμόζουν όλα τα δικαστήρια του κόσμου και θα έχει την υποστήριξη της αστυνομίας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης αλλά και του ενοποιημένου στρατού της, εφαρμόζοντας τον νόμο σε όλες τις πρώην χώρες, καθώς πλέον δεν θα υπάρχουν εθνικά σύνορα. 

Το σύστημα θα λειτουργεί στη βάση του κράτους πρόνοιας: όσοι είναι υπάκουοι και υποταγμένοι στην Παγκόσμια Κυβέρνηση, θα ανταμείβονται με το δώρο της ζωής. Όσοι εξεγείρονται, θα αφήνονται να πεθάνουν από την πείνα ή θα χαρακτηρίζονται παράνομοι, γινόμενοι στόχος για όσους θέλουν να τους εξοντώσουν. 

Κάποτε είχαμε μόνο τους μασόνους και τους ιλουμινάτι, τώρα εχουμε πλέον τα γεράκια της χρηματοπιστωτικής και τους ''προσκυνημένους'' πολιτικούς !Μέσω των Μ.Μ.Ε. διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη ,με μια καλοφτιαγμένη προπαγάνδα, ειδικά σχεδιασμένη να προκαλεί επιθυμητά συμπεριφοριολογικά μοτίβα αποδοχής της νεοταξικής ατζέντας τους . 

Μετατρέπουν τους ανθρώπους σε προγραμματισμένους σκλάβους ,ετοιμους να αναλάβουν δράση υπερ των συμφερόντων τους!Οι καταπιεστικοί οικονομικοί θεσμοί επιβολής τύπου ΔΝΤ και παγκόσμια τράπεζα δουλεύουν πυρετωδώς για τη μελλοντική σκλαβιά μας..και ο ΟΗΕ δεν είναι παρά το όχημα για την τελική επικράτηση της Νέας Τάξης ...

Κι επειδή αναφέρθηκα σε ομοφυλοφίλους θέλω να διευκρινίσω πως εμεις σα τέκνα Θεου δε καταδικάζουμε ,δεν αποστρεφόμαστε δε μισούμε κανέναν ,οσο κι αμαρτωλός να είναι..ουδεις αναμάρτητος .Βλέπουμε το πρόσωπο ως μια τραγική ύπαρξη που υφίσταται τις συνέπειες των καταστροφικών επιλογών της..

Ενα πρόσωπο που ασθενεί και ντροπιάζεται λόγω πάθους και μπορεί ανα πάσα στιγμή με τη μετάνοια και με πνευματική βοήθεια και θεραπεία απο τη μητέρα εκκλησία.. να γίνει ξανα μια υγιής ψυχοσωματική οντότητα...

 


Πηγή βίντεο από: elena1111ful



[Πηγὴ]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_8750.html

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!