Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Μπορεί τα ποσοστά της καμμεναρίας να έχουν πιάσει πάτο, αλλά στα ΜΜΕ –και ειδικά στα διαδικτυακά- λαλούνε πολλοί παπαγάλοι υπέρ της.


Έτσι, ο νέος εθνικός εξευτελισμός στα Ίμια και η άτακτη φυγή του αφεντικού, βαφτίστηκε από τους παπαγάλους: «Τσαμπουκάς Π.Καμμένου στα Ίμια». Το δε καταγέλαστο δημοσίευμα (για πολύ… ψεκασμένους), μιλούσε για «τον τουρκικό Στόλο που παραφυλούσε στα τουρκικά χωρικά ύδατα», ενώ υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν τους Τουρκαλάδες να «παραφυλάνε» λίγα μόλις μέτρα από τα Ίμια και βίντεο που τους δείχνει να αλωνίζουν!!!



Ας δούμε τώρα και κάποια από τα πολλά σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αποδεικνύουν πως η εξοργιστική προπαγάνδα των καμμενοπαπαγάλων είναι… άσφαιρη:


«Τσαμπουκάς του Καμμένου θα ήταν να ανέβει στα Ίμια και να κάνει μία τελετή στην μνήμη των τριών ηρώων».

«Αναπαραγωγή της επίσημης γραμμής… τσαμπουκάς ο Πάνος… έφυγαν τρέχοντας οι Τούρκοι αφήνοντας ακυβέρνητα τα πλοία που είχαν στην περιοχή… καθώς πήδηξαν στη θάλασσα για να σωθούν… ούτε η ΕΡΤ δεν θα τα έλεγε καλύτερα… και τελευταία φοριέται πολύ η έκφραση fake news… μεγάλη ξεφτίλα…».

«Άλλος ξεφτιλισμένος ψευτοπατριώτης… και μαζί του και σεις».


«Τσαμπουκά λέει…χαχαχα».

«Οι Έλληνες ψαράδες με τα καΐκια τους πιο κοντά στα Ίμια πηγαίνουν καθημερινά και μάλιστα όντας άοπλοι κότα Καμμένε…

Εσύ με όλο το ναυτικό και την αεροπορία να σε προστατεύει και δεν τολμάς να πλησιάσεις πόσω δε μάλλον να πατήσεις το πόδι σου σε Ελληνικότατο έδαφος…


Και τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ ταΐζουν σανό το πόπολο πλέκοντας του το εγκώμιο, λες και έκανε κανά κατόρθωμα».

«Τι να πει τώρα και το προ… ότι τον ήπιε στα Ίμια; Αβαβα το κάνει δεν βλέπεις;»


«Η απόλυτη ήττα. Οι τούρκοι να αλωνίζουν στα καρντάκ και ο μπούλης να φεύγει με τις κλωτσιές, μεγαλύτερη ξεφτίλα γι’ αυτόν και κατ’ επέκταση για το έθνος δεν υπάρχει».

«Πόσα σας δίνουν οι τσιπροκαμμένοι ρε θλιβερά καθάρματα, ελεεινοί εθνικοί μειοδότες;Φτού σας ελεεινά σκουλήκια θα έρθει η ώρα σας».


«Άντε στα Ίμια αν σου βαστάει».

«Ποιος τσαμπουκάς ρε γλείφτες; Αν ήταν σωστός θα είχε κάνει ένα μνημείο πάνω στα Ίμια. Όχι στεφάνι από μίλια μακριά».

«Ο γελοίος και ευλύγιστος Πάνος πήγε να στήσει σόου στα Ίμια και τελικά το σόου το έκαναν οι Τούρκοι, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ασκήσει κυριαρχία στη συγκεκριμένη περιοχή».


«Μπορεί, αλλά δεν θέλουν οι προδότες».

«Αφού σύμφωνα με το άρθρο τα τουρκικά σκάφη δεν εισήλθαν σε Ε.Χ.Υ. τότε γιατί ο Έλληνας Αξιωματικός σε βίντεο που υπάρχει, καλεί τους τούρκους να αποχωρήσουν λέγοντάς τους ότι παραβίασαν τα Ε.Χ.Υ.;».


«Έτσι φίλε. Γιατί το pronews νομίζει πως απευθύνεται σε ούγκανους».

«Ώ Ελλάς ηρώων χώρα τι μακάκες βγάζεις τώρα;»


«Ποιος τσαμπουκάς… έβλεπε τα Ίμια με τα κυάλια… 3 τούρκικα και το ελικόπτερο προστάτευαν τα Ίμια οι Τούρκοι από την κότα τον Καμμένο που πέταξε το στεφάνι στην θάλασσα…».


«Να προσέχει μόνο μην σκίσει το καλσόν ο μπουχέσας».

«Για να πιστέψουμε αυτά που λένε οι δικοί μας δεν θα έπρεπε να συνοδεύονται από ένα αναμφισβήτητο βίντεο του πολεμικού μας ναυτικού όπως κάνουν οι Τούρκοι; Γιατί τσαμπουκάδες Καμμένου ακούμε αλλά πέρασαν τόσα χρόνια και ούτε ένα μνημείο δεν έγινε στις βραχονησίδες για να τιμάμε τους ήρωες του ελικοπτέρου. Να καταθέτει στεφάνι εκεί αφού όπως δηλώνει δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμή γης και να μην τα πετάει στη θάλασσα όπου να ναι. Έτσι τιμούν τους ήρωες οι λαοί».


«Άστα φίλε. Τα Ίμια είναι ζωσμένα από τουρκικά πλοία κι ο γελωτοποιός παριστάνει τον ήρωα».

«ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΡΕ;;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;; ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ »ΜΕΖΕΑ» ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ »» ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΒΡΕ ΑΓΕΛΑΔΑ»» . ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ».


«Τσαμπουκάς θα ήταν αν πήγαινε στο νησί. Τώρα δείχνει πόσο κότα είναι».

«ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕΣ, ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΦΟΡΑΓΕΣ ΠΑΜΠΕΡΣ… ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ, ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ».


«Στο δεύτερο video των τούρκων φαίνεται ξεκάθαρα η «φρούρηση» των Ιμίων από αυτούς… Ντροπή!!!».

«Το πιο ντροπιαστικό είναι ότι μαθαίνουμε τα νέα πιο έγκυρα από τουρκικές πηγές…».

«Μεγαλύτερος αλήτης δεν υπάρχει. Άνανδρος όπως όλοι στην κυβέρνηση σουμπεριτων του αλήτη Τσίπρα και του άχρηστου ΠτΔ».


«Τσαμπουκάς είναι να ρίξεις ένα στεφάνι στα χωρικά σου ύδατα; Σιγά το κατόρθωμα…».


[Πηγὴ]https://ethnikismos.net/

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!