Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ «PHYLAX» ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΜΠΟΓΙΑ




Προβοκάτσια κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας που ζητά να απομακρυνθεί το γλυπτό ή ανεγκέφαλοι, οι άγνωστοι που περιέλουσαν το γλυπτό "Phylax" με λευκή μπογιά.


Ο "Phylax" από κόκκινος,έγινε "ερυθρόλευκος...μετά την ρίψη λευκής μπογιάς από αγνώστους.

Μετά από αυτό το paliofalirON oφείλει να τονίσει τα εξής:

"Tέτοιες ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν την άποψη που εκφράζεται μέσα και από το ηλεκτρονικό μας δημοψήφισμα και η οποία ζητάει την απομάκρυνση του γλυπτού σε ποσοστό 90%!



Υπενθυμίζουμε βέβαια,ότι στο ηλεκτρονικό μας δημοψήφισμα,υπάρχουν και οι δύο απόψεις,ώστε να εκφραστούν εξίσου και αυτοί που ζητούν την απομάκρυνση και αυτοί που ζητούν την παραμονή του!


Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε ενέργεια που δεν ακουμπάει σε δημοκρατικές διαδικασίες είναι απαράδεκτη και σίγουρα αναποτελεσματική.

Παραμένουμε πιστοί στην άποψη που εκφράσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή ,ότι δηλαδή το γλυπτό αυτό δεν μπορεί να παραμείνει στο Παλαιό Φάληρο,καταδικάζουμε αυτές και παρόμοιες τυχόν ενέργειες,αλλά δεν μπορεί κανείς να συνεχίσει να αγνοεί την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που ζητάει την απομάκρυνση του και είμαστε σίγουροι ότι αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκφράζεται μέσα από βανδαλισμούς."


Ο δήμαρχος Δ.Χατζηδάκης για τις αντιδράσεις σχετικά με το γλυπτό "Phylax" στο Π.Φάληρο [ΒΙΝΤΕΟ]

 


 

Δηλώσεις για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την τοποθέτηση του γλυπτού "Phylax" στο Παλαιό Φάληρο και τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα,έκανε ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης,στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ" με τον Θάνο Κόκκαλη στον ΑΡΤ fm 90,6.

 

  Πολλοί κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και περαστικοί από άλλες περιοχές,αντιδρούν στην τοποθέτηση του γλυπτού "Phylax" στο Φάληρο και ζητούν την απομάκρυνση του,μάλιστα κυριαρχεί η άποψη ότι το γλυπτό παραπέμπει σε σατανική μορφή,ενώ υπάρχουν και ελάχιστες απόψεις που μιλούν για τέχνη και ότι το γλυπτό πρέπει να παραμείνει.

Το paliofalirON και η βεβήλωση του Phylax έπαιξαν στον ΑΝΤ1! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μέχρι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφτασαν οι αντιδράσεις γύρω από το γλυπτό Phylax και η βεβήλωση του με λευκή μπογιά από αγνώστους! 



Με λύπη μας βέβαια διαπιστώσαμε ότι ο ΑΝΤ1 πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της παραμονής του γλυπτού όταν αναφερόμενος στις αντιδράσεις και όσους ζητούν την απομάκρυνση του,μίλησε για γρααφικότητες...

[Πηγή]https://paliofaliron.blogspot.gr/2017/12/phylax_24.html#more

«Τριβέλι Πᾶνος» 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!