Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Προκόπης Παυλόπουλος προς τα προσφυγόπουλα: «Έως ότου τελείωσει ο πόλεμος...

Προκόπης Παυλόπουλος προς τα προσφυγόπουλα: 

«Έως ότου τελείωσει ο πόλεμος, για το οποίο πρέπει να εργασθούμε όλοι μας, να ξέρετε ότι η Πατρίδα σας είναι η Ελλάδα και οικογένειά σας είναι η Ελληνική κοινωνία. Γιατί έτσι είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός και έτσι είναι ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός»




ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
18.12.2017

Σας καλωσορίζω εδώ, στην καρδιά της Ελληνικής Δημοκρατίας  που είναι και η καρδιά του Ελληνικού Λαού. Σας ευχόμαστε – και σας εύχομαι προσωπικώς – αυτές τις Άγιες Μέρες,  με όλους τους συμβολισμούς που οι Άγιες αυτές μέρες  αναδίδουν, πριν απ΄ όλα να έχετε υγεία και δύναμη.
Δεύτερον, να τελειώσει αυτός ο πόλεμος, να εμπεδωθεί  η ειρήνη σε μια περιοχή που είναι φτιαγμένη για ειρήνη και να γυρίσετε στα σπίτια σας καθώς και να ξαναβρείτε τις οικογένειές σας. Έως ότου συμβεί αυτό,για το οποίο πρέπει να εργασθούμε όλοι μας, να ξέρετε ότι η Πατρίδα σας είναι η Ελλάδα και οικογένειά σας είναι η Ελληνική κοινωνία. Γιατί έτσι είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός και έτσι είναι ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός. Θέλω να γνωρίζετε ότι αυτή η γηραιά Ήπειρος, όπως την λένε, η Ευρώπη, έχει αυτές τις αρχές απέναντι στον Άνθρωπο και ιδίως απέναντι στον Άνθρωπο που χειμάζεται. Είναι αρχές που κληρονόμησε η Ευρώπη από την Αρχαία Ελλάδα, και που τις κρατά ψηλά αυτές τις δύσκολες ώρες. Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι οι ελάχιστες εξαιρέσεις που, δυστυχώς, υπάρχουν στην Ευρώπη δεν είναι ο κανόνας. Η Ευρώπη είναι αυτή που βλέπετε εδώ στην Ελλάδα, μ΄ όλες τις δυσκολίες, όλα τα προβλήματα που και εκείνη αντιμετωπίζει. Σ΄ ένα πράγμα όμως δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, εμείς οι Λαοί της Ευρώπης απέναντι σ΄ όλους τους Λαούς του υπόλοιπου κόσμου, γιατί ολόκληρος ο Πλανήτης είναι μια μεγάλη οικογένεια, αν το δει κανείς στο βάθος: Δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω ως προς την υπεράσπιση του Ανθρώπου. Και ιδίως του Νέου Ανθρώπου. Αισθανθείτε αυτές τις Άγιες Ημέρες αυτά  που σας είπα. Χρόνια Πολλά, καλή δύναμη και όλα να πάνε καλά στο μέλλον.  Ευχαριστώ πολύ.

(Σχόλιο δικό μου) Ἀλήθεια, γιὰ τὰ Ἑλληνόπουλα, ποιά εἶναι ἡ πατρίδα τους

Καὶ μία συμβουλή κ. Παυλόπουλε: Θέλετε πολύ διάβασμα γιὰ νὰ μάθετε καὶ νὰ μᾶς μιλήσετε γιὰ τὸ τὶ εἶναι ὁ Ἑλληνικός πολιτισμός. 

Τὸ μόνο σίγουρο εἶναι ὅ,τι, ὅπως τὴν καταντήσατε τὴν Ἐλλάδα μας, ἡ εἰκόνα της, μόνο πολιτισμός δὲν εἶναι. 

[Πηγή]https://olympia.gr/2017/12/18/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%80/

"Τριβέλι Πᾶνος" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!