Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Σημεία των καιρών: Το 'BBC' χαρακτηρίζει τον Κύριο Ιησού Χριστό «βουδδιστή» και ότι «πέθανε» στο... Πακιστάν! ('βίντεο')


Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούς χριστός

Πάλι η νεοταξική προπαγάνδα επιχειρεί να κτυπήσει την χριστιανική θρησκεία στα θεμέλιά της και έτσι λίγο πριν την ιερή εορτή των Χριστουγέννων όπου τιμάται η γέννηση του Θεανθρώπου, το 'BBC' με μανδύα «εγκυρότητος» έρχεται να χαρακτηρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό «Βουδιστή» και ότι δεν 

Σταυρώθηκε αλλά περιπλανήθηκε σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες μέχρι την άφιξή του στο Roza Bal Temple στην Srinagar, στο Kashmir «όπου και παρέμεινε μέχρι το θάνατό του»!
Αναφέρει μάλιστα το «ντοκιμαντέρ» ότι υπάρχει έλλειψη στοιχείων για την ζωή του Ιησού από τα 13 μέχρι τα 29 και η «έρευνα» αναφέρει ότι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει βιβλική αναφορά είναι διότι εκείνο τον καιρό είχε αρχίσει να αποδέχεται βουδιστικές επιρροές!

Το «ντοκιμαντέρ» του BBC ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς Χριστός ουδέποτε Σταυρώθηκε και ήταν εντέλι «βουδιστής μοναχός» και ξόδεψε την ζωή του διδάσκοντας σε πολλές μακρινές πόλεις όπως η Jagannath, η Rajagriha και η Benares και τελικώς κατέληξε κάπου στα Himalayas όπου και συνέχισε τις «σπουδές» του στον Βουδισμό.

Πολλοί συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένου και του Γερμανού διανοούμενου Holger Kersten, έγραψαν για την Ζωή του Ιησού λέγοντας ότι εγκαταστάθηκε στην περιφέρεια του Sydney περιοχή του Pakistan. 
Το «ντοκιμαντέρ» του BBC δείχνει τον Ιησού να «δραπετεύει» στο Αφγανιστάν μαζί με κάποιους άλλους Εβραίους.

Χρησιμοποιούνται μάλιστα και τοπικές ιστορίες για να επιβεβαιωθεί αυτή η απαράδεκτη «θεωρία». 
«Ο Ιησούς πέθανε στην ηλικία των 80 ετών» καταλήγει το «επιστημονικό» αυτό ντοκιμαντέρ.
Το «ντοκιμαντέρ» έχει παραχθεί εδώ και κάποια χρόνια αλλά όπως πάντα επαναλαμβάνεται η προβολή του κάθε φορά πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.

Είναι σαφές ότι επιχειρείται εκθεμελίωση του Χριστιανισμού.
Έτσι πάει Bicoin σαν παγκόσμιο νόμισμα, μια παγκόσμια Πανθρησκεία και στο τέλος μια παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο ηγεμόνα για να ενοποιηθεί ο πλανήτης... για το «καλό» όλων.


[Πηγή]http://www.pronews.gr/thriskeia/didahes/653895_simeia-ton-kairon-bbc-haraktirizei-ton-kyrio-iisoy-hristo-voydisti-kai-oti]

"Τριβέλι Πᾶνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!