Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Οι Τούρκοι "α ι μ α τ ο κ ύ λ ι σ α ν" τον Αστέρα Βουλιαγμένης! Από τους 640 εργαζόμενους κράτησαν μόνο τους ...30 !!! ΑΚΟΥΤΕ;

ΠΟΙΟ, Ή ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ;
ΑΣ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ...
"ΤΑΦΙΚΗ"  Σ Ι Ω Π Η ...


Oι Τούρκοι  α ι μ α τ ο κ ύ λ ι σ α ν   το μοναδικό 'city resort' της Ευρώπης. 

Τον 'Αστέρα Βουλιαγμένης'. 

Από τους 640 εργαζόμενους έσφαξαν στο γόνατο τους 610 (!!!) και άφησαν μόνο 30 (τριάντα) από το παλαιό προσωπικό! 
Μιλάμε για πρωτοφανή μακελειό, βάζοντας μπροστά την “Four Seasons” για να φαίνεται ότι αυτή κάνει την βρώμικη δουλειά... Αποτέλεσμα εικόνας για αστερασ βουλιαγμενησ

Οπως μπορείτε να υποθέσετε τόσο ο ανεκδιήγητος Νεφελούδης, όσο και η ακόμη πιο ανεκδιήγητη Αχτσιόγλου του υπ. Εργασίας, είναι εξαφανισμένοι. 
Οσο για την δήθεν ανακαίνιση που ανέλαβε ο Μπόμπολας είναι εντελώς πεπετζίδικη μια και αφορά γκρέμισμα κάποιων γυψοσανίδων και μόνο.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είχε ανακαινισθεί με κόστος 100 εκατ. ευρώ το 2004 εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Χαρακτηριστική της συμπεριφοράς των νέων Αραβοτούρκων ιδιοκτητών του Αστέρα, είναι η επιστολή του πρώην Προέδρου των Εργαζομένων Παναγιώτη Κούκου (φωτό κάτω) ο οποίος είναι ανάμεσα στους πολλούς που αφήνουν πίσω τους, στα χέρια των κατακτητών, το μοναδικό αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα. 
Το κόσμημα της Αττικής γης.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συναδέλφισες –οι, Δεκέμβριος 2017

Μετά από πολύ σκέψη, συγκίνηση και σε κάθε περίπτωση μεγάλη λύπη και πολλή αηδία, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι εσωγενείς λόγοι οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι πλέον στο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης με τον τίτλο του διαχειριστή δεν μου «επιτρέπουν» να παραμείνω δίπλα σας.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης με το έμψυχο δυναμικό του έχουμε αφήσει ανεξίτηλα σημάδια γραφής στις υπηρεσίες του ελληνικού τουρισμού, παρόλα τα «σκοτεινά» βήματα της διοίκησης των τελευταίων ετών που οδήγησαν στην απαξίωση – εγκατάλειψη και εντέλει στην προσχεδιασμένη πώλησή του.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν το συγκρότημα τείνει να παραδοθεί άνευ όρων, ως αναφορά το ανθρώπινο δυναμικό, στους για ακόμα μία φορά σπουδαίους διαχειριστές, αυτή την φορά της “Four Seasons”, στελεχωμένη από ομάδα αρεστών και μόνο.

Αυτό με βρίσκει ριζικά και κάθετα αντίθετο.

Κύριοι της “Four Seasons”, ο ελληνικός τουρισμός έχει διδάξει την φιλοξενία και τις αξίες αυτής σε όλο τον κόσμο.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης έχει αποδείξει ότι διοικείται και καταδεικνύεται με σεβασμό και εγκαρδιότητα στις σχέσεις τους με τους αξιοσέβαστους όλα αυτά τα χρόνια πελάτες μας, καθώς με ψυχή και σύμπνοια εμπιστοσύνης απέναντι στους εργαζόμενους. 

Έννοιες που μοιάζουν άγνωστες στις σελίδες των στάνταρ που μοιράζεται στα στελέχη σας και πιθανών άγνωστες και στις αξίες σας. Οι αρχές μου, η ηθική μου, το έργο και οι πολιτικές καταβολές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να απασχολούμαι σε μια εταιρεία που σε λίγο καιρό, εκτός των άλλων, πιθανόν να ζητεί και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων προκειμένου να εργαστεί και να δραστηριοποιηθεί κάποιος συνάδελφος.

Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τον αγώνα που ξεκίνησα εδώ και πολλά χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των συναδέλφων μου και σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθώ στενά τις όποιες εξελίξεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Κλείνοντας θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλους και όλες για το όμορφο ταξίδι που μου χαρίσατε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις και συγκινήσεις και θα με συντροφεύει πάντα.

Σας ζητώ να μείνετε ενωμένοι και δυνατοί στο συνδικαλιστικό σας όργανο αγνοώντας Κασσάνδρες και γενίτσαρους που στοχεύουν στην απαξίωση όσων διεκδικούν προς όφελος των εργαζομένων του συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σας αγαπώ

Τάκης Κούκος

[Πηγή:http://kourdistoportocali.com/news-desk/tourki-ematokylisan-ton-astera-vouliagmenis/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!