Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

MOΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΗΡΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ σε απευθείας μετάδοση!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...
ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!
Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Ε  σε απευθείας μετάδοση!

Αποτέλεσμα εικόνας για slobodan praljak

(ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...)
Ο Υπουργός Αμύνης του Κροατικού Συμβουλίου Άμυνας (HVO), της Κροατικής Χέρτζεγκ-Βοσνίας το 1990, ο Σλόμπονταν Πράλιακ , αυ-το-κτό-νη-σε πίνοντας δηλητήριο την ώρα που ο πρόεδρος τους Δικαστηρίου της Χάγης διάβαζε την καταδίκη του! 

Σχετική εικόνα


ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ
ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ !....


Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Ο Πράλιακ σηκώθηκε όρθιος καί είπε,«δεν είμαι εγκληματίας πολέμου», και ότι «δεν αποδέχεται την απόφαση», και ήπιε το δηλητήριο. Ο δικαστής τα έχασε, φώναξε τους ιατρούς και σταμάτησε την διαδικασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για slobodan praljak

Αρκετές στιγμές αργότερα σταμάτησαν την ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα συνεδριάσεων...
Διεξάγονται ανακρίσεις και έρευνες, για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του κρατουμένου το φιαλίδιο με το δηλητήριο...

Σχετική εικόνα

Η τηλεοπτική αυτή μετάδοση, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο της Γής! Η πρωτοφανής στα χρονικά αυτοκτονία του Κροάτου στρατιωτικού, πάγωσε και άφησε άφωνους, όσους την παρακολούθησαν...

Σχετική εικόνα
----------------------------------------

Νά θυμίσουμε ότι είναι το ίδιο ακριβώς Δικαστήριο, που "βρέθηκε" προ ετών νεκρός ο ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ενώ ήταν κρατούμενος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για slobodan milošević

Γεγονός  α π α ρ ά δ ε κ τ ο, αλλά τόσο βολικό για την 'Νέα Τάξη Πραγμάτων', που ενοχλείτο ατελείωτα με την ευφράδεια, τα επιχειρήματα και το ύφος του μακαρίτου Σλόμπο, που οι δικαστές - της πλάκας! - μή αντέχοντας, του ...έκλειναν τα μικρόφωνα!

Ποτέ δεν έμαθε κανείς τί ακριβώς έγινε, αλλά προφανώς είχε "πρόβλημα" το φαγητό του...

Το ζήτημα του ΤΙ ρόλο έχει αυτό το "διεθνές δικαστήριο" που ΔΕΝ δικάζει ποτέ εγκληματίες πολέμου παραδείγματος χάριν απο τις ΗΠΑ, ή την Αγγλία, αλλά από άλλες ΜΟΝΟΝ χώρες, δεν θίγεται για κανέναν λόγο, απο τα μέσα διαστρεβλώσεως ανά την υφήλιο...


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!