Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, η νέα Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα στο ΛΟΝΔΙΝΟ, που έστησε ένας ΚΛΗΡΙΚΟΣ μας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ: "ΠΡΩΤΑ Η ΠΙΣΤΙΣ"!
(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΤΑΤΟ & ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟ  Σ Η Μ Α;)

Αποτέλεσμα εικόνας για st panteleimon greek orthodox church in London

ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΚΛΗΡΙΚΟΣ, ο εφημέριος π.Αναστάσιος Σαλαπάτας της Κοινότητος Αγίου Παντελεήμονος στο βορειοδυτικό τμήμα του Λονδίνου, ίδρυσε τον Μάϊο του 2015 την πρώτη ελληνική αμιγώς ποδοσφαιρική ομάδα!
Τό όνομά της;
'Άγιος Παντελεήμων FC' !
Ε Υ Γ Ε και ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για st panteleimon greek orthodox church in London
Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα


Τό σύνθημα της νέας Ελληνικής ομάδος, του ποδοσφαιρόφιλου κληρικού μας είναι : 'Faith First', δηλαδή 'η Πίστη πρώτα' !!!

Προσέξατε το έμβλημά της;

Πρώτα το Εθνόσημο, τον αρχαιοελληνικό Κίονα και τον Δικέφαλο αετό, ενώ τα χρώματά της είναι το μπλέ και το κίτρινο που παραπέμπουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Βυζάντιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για st panteleimon greek orthodox church in London

Ο πατήρ Αναστάσιος κατάγεται από το Ναύπλιο, όπως πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο σάν παιδί. Στήν υλοποίηση της ιδέας αυτής, τον βοήθησαν Έλληνες επιχειρηματίες και μέλη της κοινότητος, με πρόεδρο τον επιχειρηματία Φραντζέσκο Γεώργιο και με μεγάλους χορηγούς τον Σάββα Ανδρέου και τον Παναγιώτη Αργυρού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Σχετική εικόνα


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!