Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Ο και "έπεσαν" επάνω του να τον "ΦΑΝΕ" !





Ο δημοφιλής στην Αγγλία πρώην ηγέτης του 'UKIP' δήλωσε, ότι οι Αμερικανο-Εβραίοι έχουν δυσανάλογη επιρροή στην πολιτική.
Ο Nigel Farage, πρώην επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας και τώρα ομιλητής εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό 'LBC', έκανε τις παρατηρήσεις αυτές την Δευτέρα, συζητώντας αν η ρωσική επιρροή βοήθησε την εκλογή του D.Trump μετά την πρώτη κατηγορία εναντίον αξιωματούχων της κυβερνήσεως Trump.

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για FARAGE NIGEL

Ένας ακροατής ονόματι Ahmed, είπε στον Farage ότι πιστεύει ότι το φιλο-ισραηλινό λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τόσο επικίνδυνο όσο η υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση, με αποτέλεσμα ο Farage να απαντήσει: 
«Λοιπόν, το ισραηλινό λόμπι, ξέρεις, αυτό είναι ένα λογικό σημείο, Ahmed, είναι περίπου 6 εκατομμύρια Εβραίοι άνθρωποι, που ζουν στην Αμερική, έτσι ως ποσοστό είναι ΑΡΚΕΤΑ μικρό, αλλά από την άποψη της επιρροής, είναι αρκετά ΜΕΓΑΛΟ».

Σχετική εικόνα

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, όσον αφορά τα χρήματα και την επιρροή, είναι ένα πολύ ισχυρό λόμπι» και «υπάρχουν και άλλα πολύ ισχυρά ξένα λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το εβραϊκό λόμπι με τους δεσμούς του με την ισραηλινή κυβέρνηση, είναι μία από αυτές τις ισχυρές φωνές».

Σχετική εικόνα
ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,
ΟΤΙ Ο ΦΑΡΑΤΖ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ
ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΕΡΙΠΟΥ
ΑΘΙΚΤΟΣΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ !...
"ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ"
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αρκετοί ακροατές επικοινώνησαν με την ομάδα “Campaign Against Antisemitism” μετά από τις παρατηρήσεις του Farage. 
Σε δήλωση στην ιστοσελίδα της, η ομάδα κάλεσε τον Farage να «αφαιρέσει άμεσα τα αξιοθρήνητα σχόλιά του» και να ζητήσει ...συγγνώμη γι’ αυτά αλλιώς η 'LBC' θα πρέπει να τον απομακρύνει από την εκπομπή που κάνει. 
Η ομάδα δήλωσε, ότι θα ζητήσει από την ρυθμιστική υπηρεσία επικοινωνιών της Βρετανίας, γνωστή ως 'Ofcom', να ξεκινήσει έρευνα.

Σχετική εικόνα

Ο Farage, ο οποίος ήταν βασικός υποστηρικτής του Brexit, της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, παραιτήθηκε από επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας τον Ιούλιο του 2016. 
Τον ίδιο μήνα επισκέφθηκε την Εθνική Συνέλευση των Ρεπουμπλικάνων στο Κλίβελαντ όπου συναντήθηκε με βοηθούς του Trump. 
Αναφέρεται ότι έχει στενούς δεσμούς με τον πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Stephen Bannon.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!