Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΟΧΙ ΑΛΛΟ Δ Ο Υ Λ Ε Μ Α ! Σιγά μην πήγαν οι Πακιστανοί να ..."βοηθήσουν" στην ΜΑΝΔΡΑ και στα λασπόνερα!



ΠΟΥ ΚΑΙ πότε ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ....ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ""ΒΟΗΘΟΥΝ"" ; ; ;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;



(ΡΕ, ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΤΟΣΟ 'ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ'! ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ; ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΑΣ!)
Αυτές τις ημέρες, κυκλοφορεί στα καθεστωτικά ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, η εξής «είδηση»:

«Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι μετανάστες που ζουν στην Αθήνα, έσπευσαν να βοηθήσουν (;;;) τους πλημμυροπαθείς που υπέστησαν τρομερές καταστροφές.

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν εθελοντικά στην Μάνδρα είναι και τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητος Ελλάδος, οι Πακιστανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. 

Αρκετοί (!) ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπευθύνων της κοινότητας τους που ανέφερε: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους, να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο (!) τους πλημμυροπαθείς. 
Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους». Μαζί τους και χιλιάδες ακόμη…».

Καλές οι πονηρές …αμερικανιές (αριστερο-)συντρόφια των ΜΜΕ, αλλά μόνο εσείς τους είδατε τους Πακιστανούς «εθελοντές» του Τζαβέτ Ασλάμ. 

Οι κάτοικοι της Μάνδρας όχι!
Και ...π ο τ έ !

[Πηγή: 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!