Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Δηλαδή τώρα, είναι ΘΕΤΙΚΟ ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ότι μας β ρ α β ε ύ ο υ ν; (Και ...γελάμε κιόλας, 'μέσα στην καλή χαρά'!)




Ο Ελληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ε.Αποστολάκης, ο άνθρωπος που "έσωσε" το πρόγραμμα των ελληνικών υποβρυχίων 'Type 214', τιμήθηκε από το Βερολίνο σε μια σπάνια για τα γερμανικά δεδομένα, τελετή, με την απονομή μεταλλίου εκ μέρους του προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Bundeswehr Command and Staff College, ο General Volker Wieker, εκ μέρους του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας,απένειμε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, το μετάλλιο υψηλής τάξης ‘’Knight Commander’s Cross of the Order of Merit of the Federal Republic of Germany’’ ως αναγνώριση των υπηρεσιών του στην στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών, αλλά και την ικανότητά του να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις σε εποχή κρίσεως.

Σήμερα, οι Γερμανοί, πλέον διδάσκονται τακτικές τόσο από τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις Ναυτικού, Στρατού και Αεροπορίας, αλλά και πολλών άλλων Οπλων...

[Πηγή:http://perimajestic.blogspot.gr/2017/11/blog-post_92.html]

-----------------------------------------------------------

ΑΠΟΡΙΑ: ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!