Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΦΩΛΙΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΙ 'ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ'! (Γιατί ΔΕΝ "πέφτουμε από τα σύννεφα";;;)


Αποτέλεσμα εικόνας για oxfamΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΚΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για save the children



Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, την ίδια ώρα που τα σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων συνεχίζουν να συγκλονίζουν το - ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιωνιστοκρατούμενο - Χόλλυγουντ, καταγγελίες για παρόμοιες καταστάσεις αποκαλύπτονται και στις διαβόητες 'Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις'.

Αποτέλεσμα εικόνας για child molester

Αποτέλεσμα εικόνας για save the children

Έτσι, δύο από τις γνωστότερες διεθνώς ΜΚΟ, απομάκρυναν δεκάδες στελέχη τους εξ αιτίας της «απρεπούς συμπεριφοράς» τους τον τελευταίο χρόνο.
Αποτέλεσμα εικόνας για oxfam

Η διεθνής οργάνωση 'Σώστε τα Παιδιά' ('Save the Children') αποκάλυψε ότι απέπεμψε 16 στελέχη της, ενώ η βρετανική ΜΚΟ 'Oxfam' είχε ανακοινώσει ότι απομάκρυνε 22 στελέχη της, μέσα σε διάστημα ενός χρόνου...

Σχετική εικόνα

Ωστόσο, άλλες οργανώσεις του είδους αποφεύγουν συστηματικά να αποκαλύψουν τον αριθμό των καταγγελιών που έχουν λάβει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις, θέλοντας προφανώς να τις συγκαλύψουν. 

Σχετική εικόνα

Κάποιες απ’ αυτές ανέφεραν, ότι δεν έχουν συγκεντρωτικά στοιχεία για όλες τις καταγγελίες, ενώ κάποιες άλλες είπαν ότι ανέθεσαν τον χειρισμό υποθέσεων αυτής της φύσης σε τρίτους.

Αυτές τις ημέρες, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε, ότι καταγγέλθηκαν 31 νέα κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων, ή παρενοχλήσεων μεταξύ του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για unicef logo


Στις περισσότερες από τις υποθέσεις αυτές εμπλέκονται μέλη του προσωπικού της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ('UNHCR'). 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΚΟ

Συμπεριλαμβάνονται επίσης και στελέχη του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία ('UNICEF') καθώς και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

Σχετική εικόνα

Κι εδώ προκύπτει το εξής – αναπάντητο - ερώτημα: πόσες καταγγελίες αφορούν μέλη των ΜΚΟ που ασχολούνται με τα «προσφυγάκια» και τα «προσφυγόπουλα» στην Ελλάδα; 

Θα μάθουμε ποτέ;

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Οι περισσότερες ΜΚΟ επειδή είναι υπερεθνικές και επομένως δεν μπορούν να ελεγχθούν εύκολα από κάποιους συγκεκριμένους φορείς είναι τα κατεξοχήν καταφύγια και ορμητήρια παιδεραστών, ανωμάλων και άλλων εγκληματιών για να μην αναφερθώ στον εγγενή και συστηματικά υπονομευτικό ρόλο που διαδραματίζουν στα εκάστοτε έθνη-κράτη όπου δραστηριοποιούνται.
    Ας μη λησμονούμε την αποκάλυψη της Kathryn Bolkovac, το 1999, για τον άνομο ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στην εμπόλεμη Βοσνία όπου γινόταν διακίνηση γυναικών από απεσταλμένους των Η.Ε. σε συνεργασία με ντόπιους με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, έτσι είναι.
      Εδώ όμως στο 'Ελλαδιστάν', απο την εποχή του μεγάλου Ο Λ Ε Τ Η Ρ Ο Σ Γιωργάκη, οι ΜΚΟ κάθε είδους, τύπου και προελεύσεως, "ξεσάλωσαν" .
      Μέσω κυρίως του Υπ.Εξωτερικών, εδόθησαν σε κάθε "πράσινο κατάστημα" ανά την επικράτεια "χαρτζιλίκια" μικρά και μεγάλα...
      Στο Υπουργείο αυτό, υπήρχε ένα αρμόδιο γραφείο με ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ για τις ΜΚΟ.
      Και "ώ του θαύματος" απ' όλο το κτίριο, ΕΚΕΙ πήρε ...φωτιά!
      Πώς το ξέρουμε; Βρέθηκε μία, ναί μία και μόνη βουλευτής, να "ψάξει" προ ολίγων ετών το ζήτημα. Τήν πληροφόρησαν όμως ότι "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ" περί των επιδοτήσεων σε ΜΚΟ, επειδή ..."κάηκε" το συγκεκριμένο γραφείο....
      ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
      Όσο για τις ξένες και μάλιστα τις μεγάλες, που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, πρόκειται για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ 'ΜΠΙΖΝΑ'.
      Η αναφερόμενη π.χ. στην είδηση του ξένου Τύπου, 'save the children' άν (ναί Έλληνες, ΑΝ...) ψ ά ξ ε τ ε στο διαδίκτυο, εμφανίζεται με ετήσιο κύκλο εργασιών 2.000.000.000 $ !!!
      Και όπως διαβεβαίωσε ένα άριστα πληροφορημένο "π ο υ λ ά κ ι", η συγκεκριμένη ΜΚΟ "βρίσκει" ΠΑΝΤΑ ..."ορθάνοιχτες" τις πόρτες στο υπ.Εργασίας "μας", που "τσακίζεται" να της ικανοποιήσει ΚΑΘΕ αίτημα...
      Είτε "λογικό", είτε παράλογο...
      ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!