Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Θ Λ Ι Β Ε Ρ Ο Σ .... Θ Λ Ι Β Ε Ρ Ο Τ Α Τ Ο Σ ....



Σχετική εικόνα

Κάνουν όλοι το ίδιο λάθος χωρίς να σκέπτονται καθόλου. Ανεβάζουν "βαρυσήμαντα" άρθρα στα sites για την "κόντρα" του Τσίπρα με το παλιό καθεστώς και υπερηφανεύονται για αυτό. 
 Αναλύσεις επί αναλύσεων, σκονάκια, παπαγαλάκια, copy paste, Χριστοφοράκος, λίστα Λαγκάρντ, λίστα Μπόργιανς, οφ σορ εταιρείες και κλίμα εμφυλιοπολεμικό μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.. εχθροί παντού, φαντάσματα και κακές μάγισσες. 

Σχετική εικόνα



Σχετική εικόναΕπαναλαμβάνουμε για μια ακόμη ΒΑΡΕΤΗ φορά. Εχθρός του Τσίπρα δεν είναι ο Σαμαράς, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Στουρνάρας, ο Αλογοσκούφης, ο Παπακωνσταντίνου, ο γκομενιάρης Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, οι… "πλούσιοι". 
Ο Τσίπρας ΟΛΟΥΣ αυτούς τους γλίτωσε. 

Τους έδωσε άφεση αμαρτιών για την είσοδο στα μνημόνια. 
Αναγνώρισε το χρέος ως νόμιμο, χαμογελά, συνεργάζεται μαζί με τους ( Στουρνάρες).

Εχθρός του Τσίπρα είναι ο Ελληνικός λαός. 

Δεν θέλει να τον βλέπει. 

Δεν έχει οίκτο. 

Τον υποβιβάζει ως αξία. 

Τον δουλεύει αγρίως. 

Τον τσαλακώνει συγκλονιστικά-υποχθόνια. 

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. 

Τα μέτρα που υπέγραψε και που έφερε στην βουλή μέχρι το 2022 και βάλε είναι η ταφόπλακα του λαού. 

Είναι το τέλος της μεσαίας τάξεως.
 
H " συζήτηση επιπέδου" σχετικά με τα όπλα στην Σαουδική Αραβία είναι μια τρύπα στο νερό. Κανένας Έλληνας δεν ασχολείται. Το ότι είναι λαμόγιο ο Καμμένος είναι αναμφισβήτητο και δεν χωρά καμία σκέψη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ αστεία

Το πρόσωπό του και τις σπαστικές κινήσεις του να δει κάποιος το διαπιστώνει. Το πρόβλημα όμως του Καμμένου ,του Τσίπρα αλλά και των υπολοίπων είναι ο ίδιος ο λαός. 

Είναι το σπάσιμο τσαμπουκά του απλού λαού με τα νέα μέτρα. Για ξεκάρφωμα γίνονται αυτές οι δήθεν συζητήσεις στην βουλή με τα διάφορα σκάνδαλα .
Οι μίζες και η ατιμωρησία δεν είναι κάτι καινούργιο στην μπανανία. Από την στιγμή όμως που ευθύνεσαι για τον θάνατο και την καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων παρακαλάς να πετάς το μπαλάκι όπου να ναι…από την στιγμή που ο θάνατος και η καταστροφή δεν έχει κομματική ιδιότητα (πρόκειται για μια συμπαγής συμμορία) τα δίνεις όλα με φωνές, γενικολογίες και show...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ αστεία

Πως το λέει κυνικά ο Μητσοτάκης; Άδικα τα νέα μέτρα αλλά πρέπει να εφαρμοστούν… είδε ποτέ κανείς να ζητάει ο Μητσοτάκης συζήτηση στην βουλή για τους μισθούς πείνας στον ιδιωτικό τομέα; 
Για την ανεργία; 
Για τις αυτοκτονίες; 
Φυσικά και όχι. 
Μένουμε όμως στη σύλληψη του 19χρονου μοντέλλου από την Μυτιλήνη στο μακρινό Χονγκ Κόνγκ για διακίνηση κοκαΐνης, λες και αυτό είναι που μας απασχολεί ως χώρα....να βλέπουμε τις βίζιτες, τις κόκες, τα κότερα και τις κ@ανιές του κάθε αποτυχημένου...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ αστεία

Έτσι έχει λοιπόν η κατάσταση, όπου οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και γενικά οι μη προνομιούχοι περιμένουν το μέρισμα του Αlexis για να κάνουν Χριστούγεννα. 
Ένα μέρισμα φάντασμα που βγήκε από τις περικοπές…που σου ζητά στην ψύχρα να δηλώσεις ότι έχεις και δεν έχεις όπως αξία ακίνητης περιουσίας, καταθέσεις...αν είσαι συνταξιούχος να απαρνηθείς ακόμα και τα "φιλοξενούμενα" άνεργα παιδιά σου!!! στην καλύτερη να ζητήσεις συγκαταθέσεις από τα "φιλοξενούμενα", αν δικαιούσαι τελικά το μέρισμα!! 
Και φυσικά δεν κουνιέται φύλλο γα την αποκτήνωση της ανθρώπινης ζωής.

Μούρλια κανονική. 
Ζημιά η οποία δεν κοστολογείται...

[http://perimajestic.blogspot.gr/2017/11/blog-post_41.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!