Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

..."Μήν τον είδατε, τον Νταβούτ; " Περίεργη "Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Η" του Τούρκου υποπροξένου Κομοτηνής! Μαζί με την οικογένειά του!




(ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ" ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ -μαζί με την οικογένειά του - ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟ;)
Μυστήριο με την (περίεργη;) εξαφάνιση του Τούρκου υποπρόξενου στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ (Davut Ocak) και της οικογένειας του. 
Οπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημερώσεως, ο υποπρόξενος μαζί με τη σύζυγό του, επίσης υπάλληλο του προξενείου στην Κομοτηνή, και τα δυο τους παιδιά…αναχώρησαν πριν τρεις ημέρες για Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας, αλλά έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικό προξενείο κομοτηνής

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικό προξενείο κομοτηνής

Αυτό που περιπλέκει την υπόθεση είναι η ξαφνική κλίση του πριν 3 ημέρες από το Υπουργείο Εξωτερικών να επιστρέψει στην Άγκυρα, μετά και την πρόσφατη αντικατάσταση του Πρόξενου, χωρίς όμως να έχει γινει γνωστό αν αποδέχθηκε τον επαναπατρισμό του...

Μήπως «την κοπάνησε» (και αυτός!) προς την Δύση;

Τελευταία πάντως πληθαίνουν τα κρούσματα αυτομολήσεως διπλωματικών και στρατιωτικών υπαλλήλων της Τουρκίας, μετά το πρωτοφανές 'πογκρόμ' του καθεστώτος Ερντογάν με αφορμή το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016.

[Πηγή:'infiltr8or']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!